İSTANBUL, () LALELİ  Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin (LASİAD) bu yıl 24 - 30 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek olan 4. Laleli Fashion Shopping Festivali LASİAD markalarını tanıtarak 13 ülkeden gelecek misafirlerine ev sahipliği yapıyor.

Festival bu yıl da tüm renkliliği ile bölgeyicanlandıracak. Festival yurt dışı odaklı pazarların büyümesini ve çeşitlenmesini hedeflemekte.Rusya, Ukrayna, Azerbaycan, Kazakistan, Belarus, Kırgızistan, Özbekistan, Cezayir, Angola, Nijerya, İran, Güney Afrika ve Gana gibi 13 farklı ülkeden gelen alım heyetleri bölgenin ticari dinamizmini güçlendirmenin yanısıra pazar portföyünü daha da çeşitlendiriyor. Gelen misafirler açık alanda kurulacak ve özel olarak tasarlanmış standlarda dünya modasının en yeni trendlerini görme imkanı bulacak.Böylelikle alıcıların önemli fırsatlardan yararlanmasını ve Laleli bölgesi ile güçlü ticari işbirlikleri oluşturma fırsatıveriliyor.

LASİAD Başkanı Giyasettin Eyyüpkoca, “Tekstil, hazırgiyim, deri, ayakkabı, turizm, aksesuar ve lojistik gibi birçok farklı sektörün yeraldığı Laleli’de bu yıl dördüncüsünü organize edeceğimizLaleli Fashion Shopping Festivali yoluyla ülkemizin tanıtımına ve gelişimine en üstdüzeyde katkı sağlamayı amaçlıyoruz" dedi.

Giyasettin Eyyüpkoca festival kapsamında gerçekleşek defilede podyuma çıkacak Bar Rafaeli’nin katılmayacağı haberini paylaştı. Eyyüpkoca,  "Evlilik hazırlıkları yapan model Bar Refaeli, tatil için gittiği Maldivler’de rahatsızlandı. Bar Rafaeli’nin festival kapsamında gerçekleşecek defile organizasyonuna, sağlık sorunları nedeniyle katılamayacağını üzülerek belirtmek isterim" dedi.

(FOTOĞRAF)