Annenizin sahip olduğu tüm takıların, aksesuarların bir arada ve güvenle saklanabileceği Aynalı Takı ve Aksesuar Dolabı, BySolvo tarafından modern ve işlevsel şekilde yeniden yorumlandı. Anneler güzeldir ve kendileri gibi her şeyin en güzeline layıktır anlayışı ile BySolvo “Anneler Günü”nde annelere en zarif hediyeyi hazırladı.
Durmadan birbirine karışan veya kaybolan küpeler, kolyeler, bilezikler, yüzükler tüm kadınların ortak sıkıntısıdır. BySolvo Aynalı Takı ve Aksesuar Dolabı ile istediğiniz her şey elinizin gözünüzün önünde oluyor. Aynalı Takı Dolabı lakenin parlaklığı ve MDF’nin sağlamlığı ile üretildiğini belirten BySolvo yetkilileri, istenildiğinde duvara monte edilerek sabitlenebilen Aynalı Takı ve Aksesuar Dolabı ile herkesin annesini kaliteli, dekoratif ve şık bir anneler günü hediyesi verebileceğini belirtiler.
Mobilya ve dekorasyon sektörüne yeni bir bakış açısı getiren BySolvo, aynalı takı ve aksesuar dolabı, dekoratif boy aynalı ütü masası, şifonyer ve yatağa bağlanabilen beşik gibi ürünleriyle yaşadığımız dönemin gerekleri olan fonksiyonellik, tasarım ve kaliteyi bir arada sunuyor.