Denizli Devlet Hastanesi Zafer Gökşin Onkoloji Merkezi’nde kanser tedavisi gören hastalar düzenlenen mini konserle moral buldu.
Zafer Gökşin Onkoloji Servisi’nde gerçekleştirilen konsere Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Berna Öztürk, Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. İbrahim Ekiz, İdari Hizmetler Başkanı Op. Dr. Muhammet Akçaoğlu, Mali Hizmetler Başkanı Ramazan Özsoy, Hastane Yöneticisi Op. Dr. Kadir Gökhan Saçkan, Başhekim Yardımcıları, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Arzu Canbeldek, İdari ve Mali İşler Müdürü Mükerrem Dönmez, Radyasyon Onkoloji Uzmanları, Medikal Onkoloji Uzmanları, servis çalışanları ve kemoterapi tedavisi gören hastalar katıldı.
Denizli Devlet Hastanesi’nin, Denizli’de kanser hastalarının tedavi ve takibinde önemli bir misyon üstlendiğini belirten Genel Sekreter Uzman Dr. Berna Öztürk, "Kanser tedavisi ve tanısı birçok uzmanlık dallarının işbirliği gerektirmektedir. Tedavisi güçtür. Erken tanı önemlidir. Eğer önlem alınır, zamanında ve erken tedaviye başlanırsa kanser, ölümcül bir hastalık olmaktan çıkar. Denizli’deki onkoloji hastalarımız önceki yıllarda il dışındaki büyük merkezlere gidiyordu. Şu anda Zafer Gökşin Onkoloji Merkezinde bulunan 26 koltuklu Kemoterapi Merkezimizde 440 aktif hasta tedavi almaktadır. Ayrıca Aydın, Afyon, Manisa, Uşak ve Muğla gibi çevre illerden de gelen hastalarımızla birlikte 3 bin 500 civarı hastamızın takibi yapılmaktadır. Yani multidisipliner yaklaşımın gerekli olduğu kanser tedavisinde Denizli Devlet Hastanemiz Cerrahi, Patoloji, Radyoloji, Nükleer Tıp, Radyasyon Onkolojisi ve Medikal Onkoloji bölümleri uyum içinde çalışarak kanser hastalarının tanısından tüm tedavi aşamalarına kadar hizmet vermekte" diye konuştu.
Konserin ardından kemoterapi tedavisi gören kanser hastaları ile sohbet eden Genel Sekreter Uz. Dr. Berna Öztürk, 1-7 Nisan Kanser Haftası nedeniyle düzenlenen bu konserle hastalara moral vermeyi amaçladıklarını söyledi.