AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Emin Önen’in 84 yaşındaki babası Mehmet Salih Önen vefat etti. Önen’in cenazesine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Nebati ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik de katıldı.
Rahatsızlığı nedeniyle bir süredir Ankara’da tedavi gören AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Emin Önen’in babası Mehmet Salih Önen evinde vefat etti. 84 yaşındaki Önen’in Yusufpaşa Camii’nde öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazına Milletvekili Önen’in yanısıra Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, AK Parti Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Nebati, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, bazı milletvekilleri ve milletvekili adayları, ilçe belediye başkanları, sevenleri ve yakınları katıldı. En önde saf tutan Bakan Çelik ve Genel Başkan Yardımcısı Nebati, Milletvekili Önen’e sarılarak başsağlığı diledi. Çelik ve Nebati’nin de aralarında bulunduğu cemaat, Önen’i son yolculuğuna dualarla uğurladı.
Omuzlarda taşınan Önen’in cenazesi camiye yaklaşık 600 metre uzaklıktaki Bediüz-zaman Mezarlığı’na defnedildi. Bir süre tabuta omuz veren Nebati ve Çelik, mezarlığa kadar yürüdü.