ANTALYASPOR Asbaşkanı Hasan Ali Ceylan, "Flaş transferimiz Samuel Eto'o'nun da yer aldığı takımımızla bu sezon sahamızdaki ilk müsabakamızda galip gelmek istiyoruz. İzleyicilerimizi Eto'o'yu izlemeye çağırıyoruz" dedi.
Antalyaspor ile Gençlerbirliği yarın 21.45'te Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda karşılaşacak. Lige 3 puanla başlayan Eto'o'lu Antalyaspor, Kemer Göynük'te girdiği kampta bugün son çalışmasını yapıp maç saatini beklemeye başladı.
"AMACIMIZ GALİBİYET"
Asbaşkan Hasan Ali Ceylan, takımının lige iyi bir başlangıç yaptığını, bunun daha da anlamlı olması için istikrarı yakalamak istediklerini söyledi. Takım ruhunu yakalamış, iyi futbol oynayan ve kazanan ekip haline dönüşmek istediklerini vurgulayan Ceylan, şöyle devam etti:
"ETO'O İZLEMEYİ ÇAĞRIYORUZ" 
"Ligdeki zorlu rakiplerden biri olan Gençlerbirliği maçını kazanmayı hedefliyoruz. 
Antalyaspor logolu passolig kartı alan taraftar sayısını da 80 bine ulaşmak istiyoruz. Türkiye'de futbola ilgi fazla ama tribüne ilgi az. Antalyaspor ile Antalya şehrinde bu ilginin geri döndüğünü hissediyoruz. Güzel de bir takım kurduk. Herkesi, Eto'o gibi yıldız futbolcumuzun yer aldığı kaliteli takımımızı ve oynadığımız futbolu tribünden izlemeye davet ediyoruz."
Ailelerin çocuklarıyla maça gelmesi için Gençlerbirliği maçı biletlerini uygun fiyat aralığında tutmaya çalıştıklarını dile getiren Ceylan, şunları söyledi:
"Kavga, gürültünün olmadığı futbolun zevkle izlendiği tribün ve taraftar topluluğu istiyoruz. Tribünlerde çocuklarıyla maça gelen aileleri hedefliyoruz. Yeni nesli oluşturacak çocuklar statta Antalyaspor ile kazanma duygusu ve futbol tutkusunu yaşayacaklar. Bu da yeni nesillerin futbola spora olan bakışını güçlendirecek ve ileride Türk sporu adına daha barışçıl tribünlerin oluşmasına katkı sağlayacak. Tüm aileleri maçımızı izlemeye davet ediyoruz. Anne babalar çocuklarıyla maçı canlı izlediği zaman futbol tutkusu artacağına inanıyoruz."

FOTOĞRAFLI