AK Parti Genel Merkezi tarafından organize edilen ’Sandığa Sahip Çıkıyoruz’ toplantısı tüm Türkiye’de olduğu gibi saat 14.00’te Kütahya’da da gerçekleştirildi.
’Sandığa Sahip Çıkıyoruz’ Toplantısı kapsamında AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, sandık yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek gündemli toplantıyı gerçekleştirdi.
Başkan Çetinbaş, "İkincisini gerçekleştirdiğimiz ’Sandığa Sahip Çıkıyoruz’ Toplantısı kapsamında bir araya gelmiş bulunuyoruz. Demokrasi, sandıkta başlar ve sandıkta tecelli eder. AK Parti olarak her zaman sandıklara sahip çıkıyoruz. Seçim çalışmalarımız da sandık yönetim kurullarımız üzerinden yapılmasına büyük önem veriyoruz. Bugün tüm illerde olduğu gibi ilimizde de sandık bölgelerinde Sandık Yönetim Kurulu Toplantıları yapılmıştır. 3 Ana Kademe, 3 Kadın Kolları ve 3 Gençlik Kolları üyelerimizden oluşan 9 kişilik sandık yönetim kurullarının yapacağı bu toplantılarımız, 7 Haziran tarihinde yapılacak 25. dönem milletvekili genel seçimlerine hazırlık çalışmasıdır. Eksikliklerimizi tespit ettiğimiz bu toplantılarda sandıklarda görev yapacak müşahitler ve sandık kurulu üyeleri de belirlenmesi içinde çalışmalar yapılmıştır. Sözlerime son verirken toplantımızın sonuçları itibariyle hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.(EFE)