Hisarcık Kaymakamı Fethi Savran, il çapında düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye giren 8 öğrenciye çeyrek altın hediye etti.
İl çapında düzenlenen Liseler Arası Satranç Turnuvasında il ikincisi olan muhasebe 12. Sınıf öğrencisi Bahar Arslan ve rehber öğretmeni Cemil Şimşek, Ortaokullar arası Satranç Turnuvasında ikinci olan 8.Sınıf öğrencisi Türkan Bilgin ve rehber öğretmeni Seher Mahrum,”Bu Benim Eserim” Proje Yarışmasında dereceye giren Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri Hatice Zengin, Burak Taşdemir, Ali Gülmez, Öğretmenleri Himmet Yolcu ve Murat Akçadurak, İmam Hatip Ortaokulu 7/A Sınıfı öğrencisi Ayşegül Varol ve öğretmeni Merve Akçadurak, Türkiye Değer Ödüllerinde “Yardımseverlik” Konulu Resim Yarışmasında İl İkincisi Cumhuriyet Ortaokulu 6/C Sınıfı öğrencisi Havva Çalışmaz ve Görsel Sanatlar Öğretmeni Raziye Uysal, Meslek Dersleri Deneme Sınavı Türkiye Altıncısı İl Birincisi İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Ahsen Ayan, Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Bekir Sıtkı Özyurt ve Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı Fatih Yaman, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci ile birlikte Kaymakam Fethi Savran’ı makamında ziyaret ettiler. Kaymakam Savran,dereceye giren öğrencileri ve öğretmenlerini tek tek tebrik etti.
Ziyarette konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci,”Bizleri kabul ettiğiniz için öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ediyorum. Bizlere maddi ve manevi olarak her zaman yanımızda olduğunuzu hissettiriyorsunuz. Ayrıca bize böyle bir imkanı verdiğiniz için çok sağ olun.” dedi.
Kendilerini gururlandırdıkları için öğrencilere teşekkür eden Kaymakam Savran,”Tabiî ki bu başarıda öğretmenlerimizin ve ailelerinin büyük katkısı olduğunu düşünüyorum. Bu başarıdan dolayı ayrıca onlara da teşekkür ediyor, başarılarınızın artarak devam etmesini diliyorum.” diye konuştu.
Daha sonra Kaymakam Fethi Savran, il çapında düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye giren 8 öğrenciye çeyrek altın hediye etti.(MA-EFE)