AK Parti Tarsus İlçe Teşkilatı, Belediye Başkanı Şevket Can’ı makamında ziyaret etti.
İlçe Başkanı Mehmet Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri ile sohbet eden Başkan Can, ortak noktalarının Tarsus’a hizmet etmek olduğunu söyledi.
Ziyaretten dolayı teşekkür eden Başkan Can, “Ortak noktamızın hizmet olması gerekir ve hizmette de birleşip şehrimize hizmet etmemiz gerekir diye düşünüyorum. Zaten siyasetlerin gayesi de budur. Herkes ben en güzel hizmeti edeceğim diye meydana çıkar. Sonuçta demokrasi gereği bir kişiye nasip olur ama bizim ortak noktamız, ortak paydamız şehrimize güzel hizmetleri hep birlikte yapmak. Ayırmadan birleştirerek, hakkaniyeti uygulayarak eşit bir şekilde hizmet anlayışı ile hizmet etmeyi biz hedefliyoruz ki bu hedefimize de bu yolda yürüyoruz” dedi.
"TARSUS’TAN KOPARILAN BÖLGELERİ İSTİYORUZ"
Başkan can, Tarsus’tan koparılan Huzurkent, Bağcılar ve Organize Sanayi’nin yeniden Tarsus sınırları içerisine alınması için birlikte hareket edilmesi gerektiğini vurgulayarak, “Tabi yeni yasa ile en fazla etkilenen Türkiye’de hemen hemen ilk sırada gelen zannedersem Tarsus, çünkü yerleşim yeri olarak, nüfus olarak 54 ilden daha büyük bir nüfusa sahip. Artı 129 tane köy sayımızda fazla, inşallah ilerleyen günlerde sizlerle beraber Tarsus’un ortak noktasında birleşerek Tarsus’umuzdan ayrılan Huzurkent, Bağcılar ve Organize Sanayimizi geri istemek için hep birlikte bir çalışma başlatırız. Bu konuda da sizlerle birlikte Tarsus’ta ortak paydasında birlikte hareket etmek istiyorum” şeklinde konuştu.
Şevket Can’ın Tarsus’un dolayısıyla kendilerinin belediye başkanı olduğunu söyleyen AK Parti Tarsus İlçe Başkanı Mehmet Yıldız, Tarsus ortak paydasında ellerinde geleni yapacaklarını söyledi.
Tarsus’tan koparılan yerler için aynı görüşü paylaştıklarını altını çizen Başkan Yıldız, “30 Mart seçimlerinden sonra, biz meclis üyesi seçildikten sonra ilçe başkanlığı görevi tarafıma tebliğ edildi ve pek yakın bir zamanda da kongre yaparak güven tazeleyip, tekrar partililerimizin teveccühüne mazhar olduk. Tarsus ortak paydasında da bizler seçildiğimiz günden beridir mecliste de biz bu konuda beyanat vermiştik hatırlarsanız. Bizler milletin teveccühüne, milletin takdirine şapka çıkartıyoruz. Bu saatten sonra Sayın Şevket Can bizim belediye başkanımızdır. Bizlerde bu konuda Tarsus ortak paydasında elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız ve bizde bu beyanı ettik. Huzurkent olayına gelince tabi bizde bu konuda sizinle aynı görüşteyiz. Bu konuda inşallah elimizden gelen desteği de vermeye çalışacağız” dedi.