Valiler Kararnamesi sonrasında merkeze çekilen Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, Bolu Gazeteciler Cemiyeti’ne veda ziyaretinde bulundu. Vali Zahteroğulları, “Ben gerçekten de niye alındığımı bilmiyorum. Vali olmak ne kadar normalse, ayrılışımı da olumlu karşılıyorum. Devletime var gücümle hizmet ettim” dedi.
Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bülent Velioğlu ve 30 gazeteci tarafından karşılanan Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, görevi boyunca verdiği destekten dolayı basın mensuplarına teşekkür etti. Zahteroğulları, “Tam bir yıl oldu Bolu’ya geleli. Sene-i devriyesinde de gidiyorum. Devletimiz bize ne zaman ne görev verdiyse onu yaptık ve yine yapacağız. Ben insanların beni bu kadar seveceğini beklemiyordum. İnsanlar kendilerinden biri olana, adamlığa o kadar aç ki; bizde de onun kırıntılarını görünce onu sevdiler. Bizde aradıkları özelliği bulunca onu sevdiler. Onların yüce gönüllerine çok teşekkür ediyorum. Sizden de hep destek gördüm. Hep beni teşvik ettiniz. Herkesten hakkını helal etmesini istiyorum” diye konuştu.
Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bülent Velioğlu ise, “Görev yaptığınız süre zarfında gazetecilere kurduğunuz abi kardeş ilişkilerini unutmayacağız. Bolu’nun geleceğine dair elinizi taşın altına koyarak verdiğiniz emeği unutmayacağız. Kamuoyunda size olan sevgi ve desteğin her şeyden önemli olduğunu düşünüyorum. Hakkınızı helal edin” dedi.