Hacıhaliller Şehit Hikmet Onan İlkokulu öğrencileri, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’e teşekkür ziyaretinde bulundu. Okul Müdürü Hüseyin Barut, eğitime verdiği desteklerden dolayı tüm öğrencileri adına Başkan Çelik’e teşekkür etti.
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Hacıhaliller Şehit Hikmet Onan İlk ve Ortaokulu Müdürü Hüseyin Barut, Müdür Yardımcısı Ethem Kaya ve öğrencilerini makamında ağırladı. Başkan Çelik’e teşekkür belgesi takdim eden Barut, “Şehzadeler Belediyemiz okulumuzun ihtiyaçları konusunda bize çok destek oldu. Başkanımızın anlatılamayacak kadar çok yardımlarını gördük. Kendisini çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Başkan Çelik ise, “Şehzadeler Belediyesi olarak eğitime desteğimiz artarak devam ediyor. Bu noktada da Hacıhaliller’deki okulumuzdan gelen talepleri yasalarımız ve imkanlarımız nispetinde hep karşılamaya çalıştık. Gençlerimiz, çocuklarımız her şeyin çok daha güzeline layık. Biz gelecek nesiller için çalışıyoruz. Bunun yolu da eğitimden geçiyor. İnşallah daha çok hizmet edeceğiz. Bu bağlamda yaptıklarımız zaten görevimizdi. Daha fazlasını yapmayı hedefliyoruz” dedi.
Başkan Çelik günün anısına öğrencilere kitap hediye ederek yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür etti.