Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eskişehir İl Başkanı Ayhan Sezer ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ülkü Ocakları İl Başkanlığı’na yeni atanan Engin Şahan’ı ziyaret etti.

Ziyarette Eskişehir’de yapılan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Gençlere eğitim ve öğretim için gerekli desteği daima vereceklerini belirten Sezer, "Ülkemiz gençlerinin en iyi şekilde milli ve manevi ortamda yetişmesinde önemli katkılar sağlayan ocağımızdaki nöbet değişimi ile göreve gelen Engin Şahan kardeşimize hayırlı olsun temennisinde bulunduk. Ülkücülük bir yaşam tarzı, Ülkü Ocaklarımız da irfan yuvasıdır. Ülkü Ocakları’mız Türk gençlerinin en iyi şekilde yetişmesi için çaba sarfeden, yön ve istikamet gösteren kutsal bir yuvadır. Yeni atanan başkanımızın devraldığı bu sancağı daha yükseklere taşıyacağına inancımız tamdır" dedi.

Eskişehir Ülkü Ocağı İl Başkanı Engin Şahan'da ziyaretten duyduğu memnuniyete dile getirerek, “İl Başkanımızın ocağımızı ziyareti bizlere onur vermiştir. Bizlerin yanında olduklarını bilmek, bize daha da güven vermiştir. Ocağımızda devraldığımız görevi layıkıyla yapmaya ve eğitim ve öğretime önem vererek ülkücü gençler yetiştirmeye var gücümüzle çalışacağız" dedi.

Ülkü Ocakları ziyaretine MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Eski Vali Kadir Çalışıcı da katıldı.