Türk Hava Kurumu Genel Başkanı Vacit Öktem, Türk Hava Kurumu Adana Şube Başkanı Hasan Basri Gür ve beraberindeki heyetle birlikte Vali Mustafa Büyük’ü makamında ziyaret etti.
Uzun yıllar boyunca Türk Hava Kurumu Adapazarı Şube Başkanlığı ve değişik dönemlerde THK Genel Yönetim Kurulu üyeliklerinde bulunan, 2014 yılında yapılan olağanüstü büyük genel kurulda delegelerin oylarıyla kurumun genel başkanlığına seçilen Vacit Öktem, Sakarya’daki görev süresi boyunca gösterdiği ilgi ve destekten dolayı Vali Büyük’e teşekkür etti. THK Genel Başkanı Vacit Öktem, Vali Büyük’ün Adana’daki görevi boyunca önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına olan inancını vurguladı.
Türk Hava Kurumu Genel Başkanı Vacit Öktem ve beraberindeki heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Büyük ise Türk Hava Kurumu’nun kuruluş misyonunda yer alan Türkiye’deki havacılık sektörünün geliştirilmesi konusunda başarılı çalışmalara imza attığına dikkat çekti ve kurum yöneticileri ile çalışanlarını kutladı.
Ziyaret, kurumun yaptığı çalışmalar ve projeler ile çeşitli konularda görüş alış verişinde bulunulmasıyla sürdü.