Şubat ayı Kaymakamlar Toplantısı, Vali Ahmet Deniz başkanlığında yapıldı.
Valilik Toplantı Salonu’ndaki toplantıya Vali Deniz ile birlikte Vali Yardımcıları Deniz Pişkin, Muharrem Coşgun, İlçe Kaymakamları ve kurum müdürleri katıldı.
Toplantıda, yıl içerisinde yapılacak kamu yatırımları, sağlık, eğitim, spor, kültür, turizm ve sanat faaliyetleri hakkında geniş değerlendirmelerde bulunuldu.
Vali Deniz, “Ayağı yere basan, etkili ve ilimize daha fazla kaynak getirecek projeler için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Bu anlamda zamanla yarışacağız ve hızlı olacağız. Bu yıl içerisinde bütün birimlerimizle birlikte büyük bir kalkınma hamlesi yapmalıyız. Proje birimlerimiz çok iyi durumda, bunlarla birlikte SERKA, KÖYDES, SODES, AB ve DAP’tan ilimize nasıl kaynak yaratabiliriz, onun üzerinde yoğunlaşalım” dedi.
2015 yılı içerisinde özellikle köy yollarının iyileştirilmesi için çalışmaların yürütüleceğini aktaran Vali Deniz, “Bu sene çalışmalarımıza erken başlayacağız. Mevsimin kısa olması dezavantajını işe erken başlayarak lehimize çevirirsek, yıl içerisinde köy yollarımızın büyük çoğunluğu sağlıklı hale gelecektir. KÖYDES yatırımlarının etkin bir şekilde kullanılması da bizim için oldukça önemlidir. Buradan gelen kaynağı iyi değerlendirerek, özellikle yol ve su gibi aciliyeti olan köylerimizde ki sorunları çözmeliyiz” diye konuştu.