Bölgesel Amatör Lig 3’üncü Grup’ta küme düşmeme mücadelesi veren Malatya Yeşilyurtspor, hafta sonu sahasında oynayacağı Dersim maçına yaptığı antrenmanla hazırlandı.
Yeşiltepe 1 Nolu sahada yapılan antrenmanda futbolcularına Dersim maçının taktiğini uygulatan Teknik Sorumlu Mustafa Taşar, çift kale esnasında sık sık uyarılarda bulundu.
Yeşil beyazlı takımda sakat oyuncuların düzelmesi teknik heyetin yüzünü güldürürken, Mustafa Taşar’ın geçen hafta Pazarcık maçında sahaya sürdüğü on birde değişikliğe gitmeye hazırlandığı öğrenildi.
Antrenman öncesi İHA muhabirinin sorularını yanıtlayan Taşar, takımda sorunlu olan bölgeleri düzeltme adına yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını belirtti.
Geçen hafta deplasmanda oynadıkları maçta oyuncularının ellerinden gelen her şeyi sahada yaptığını kaydeden Taşar, “Oyuncularım anlattıklarımızın hepsini sahada uyguladılar. Pazarcık maçında istek ve arzu üst seviyedeydi. Bu haftada da inşallah bunların hepsini uygulayacağız. Önemli eksiklerimiz olmuyor değil. Oyun bazı bölümlerinde savunmadan orta sahaya giderken sıkıntılar yaşadığımız oluyor. Tabi bunların hepsini bir anda düzeltmek mümkün değil. Ama elimde kadronun en azından bunları yapabilecek bir kapasitesinin olduğunu biliyorum. Uzun vadede biraz zaman alacak çalışmalarımız olacak. Takım olma yolunda iyi düşüncelerimin olduğunu söyleyebilirim” şeklinde konuştu.