Söke Belediye Meclisinde Esra Elif Bozkurt’un istifasının ardından göreve seçilen MHP’nin yeni Belediye Meclis üyesi Tayfun Batmaz mazbatasını aldı.

Söke’de Av. Esra Elif Bozkurt yaptığı bir açıklamayla partisi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ve Söke Belediye Meclis Üyeliği görevinden istifa etmişti. Bunun üzerine MHP’nin Söke Belediye Meclisi adayları sıralamasında 10. Sırada yer alan Tayfun Batmaz’ın Meclis Üyesi olması gündeme geldi. Geçtiğimiz hafta içinde yapılan gerekli yazışmalar sonucunda MHP’nin yeni Belediye Meclis Üyesi Tayfun Batmaz mazbatasını aldı.

Tayfun Batmaz kardeşimiz bugünden itibaren bu kutlu görevi devralmış bulunuyor diyen MHP Söke İlçe Başkanı Veysel Öztürk; “ben inanıyorum ki bu kan değişimiyle birlikte mecliste bir adım ileri giderek, meclis faaliyetlerini birlik ve beraberlik içerisinde yerine getireceğiz. Tayfun Batmaz kardeşimin bu görevi geri kalan süre içinde en iyi şekilde yapacağına olan inancımı belirtir, başarılar dilerim” dedi.

MHP’nin meclise güren yeni belediye meclis üyesi Tayfun Batmaz bugüne kadar yapılan tüm çalışmaların takipçisi olduğunu, bundan böyle meclis içinde görevini yapacağını belirtti.