Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, ATSO Akademi tarafından önümüzdeki hafta “45 Saatlik Eğiticilerin (MEB Onaylı) Eğitimi”, “Marka ve Ürün Yönetimi, Markalaşma”, “Toplantı Yönetimi” ve “TS ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Eğitimi” düzenleneceğini bildirdi.
ATSO Akademi’nin Antalya iş dünyasından gelen talepler doğrultusunda, oda üyeleri ve çalışanlarına yönelik eğitim faaliyetlerine devam ettiğini belirten Çetin, “Son derece faydalı olacağını düşündüğümüz bu eğitimlere tüm üye ve çalışanlarını davet ediyoruz” dedi.
16-27 Mart tarihlerinde düzenlenecek olan “45 Saatlik Eğiticilerin (MEB Onaylı) Eğitimi”nde eğitmenler Şehnaz Yılmaz, Erdem Öz ve Nilgün Akyüz Arı tarafından öğrenme, hatırlama, anlatım, tartışma, gösteri, dramatize etme, balık kılçığı, altı şapka düşünme yöntemleri ve iletişim becerisi konu başlıklarında bilgiler aktarılacağını kaydeden Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, programın sonunda, devam koşulunu sağlayan katılımcılar MEB onaylı sertifika almaya hak kazanacaklarını ifade etti.
Çetin, 18 Mart tarihinde düzenlenecek olan “Marka ve Ürün Yönetimi, Markalaşma Eğitimi”nde ise eğitmen Zeki Yüksek Bilgili tarafından marka olmak ya da olamamak, marka olmanın ve olabilmenin incelikleri, marka yönetimi, marka konumlandırması, marka sadakati, marka stratejileri oluşturmak ve uygulamak, satış ile marka arasındaki doğrudan ve dolaylı ilişkiler, güçlü marka oluşturma ve dünya markası olma konularında bilgiler aktarılacağını söyledi. Çetin şunları kaydetti:
“19 Mart tarihinde düzenleyeceğimiz ‘Toplantı Yönetimi Eğitimi’nde ise Prof. Dr. M.Hamil Nazik, toplantı kavramının günümüz işletmeleri açısından önemi, toplantı türleri, toplantının planlanması, toplantı yerinin seçimi ve tasarımı, toplantıların yürütülmesi, toplantı sonuçlarının raporlanması konularında bilgiler verecek. 19-20 Mart tarihlerinde düzenlenecek ‘TS ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Eğitimi’nde ise TSE Eğitmeni Sevgi Ölgün Kocabaş tarafından katılımcılarımıza şikayetin değerlendirilmesi, şikayetlerin araştırılması, şikayetlere cevap verme, kararın bildirilmesi, şikayetin kapatılması, şikayetlerin analizi ve değerlendirilmesi, şikayetlerin iyileştirilmesi konuları aktarılacak. Eğitimi başarı ile tamamlayan katılımcılarımız TSE onaylı sertifika almaya hak kazanacaklar. Son derece faydalı olacağını düşündüğümüz bu eğitimlere tüm üye ve çalışanlarını davet ediyoruz.”
Başkan Davut Çetin, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesindeki eğitim faaliyetlerinin ATSO internet sayfasındaki (www.atso.org.tr) “ATSO Akademi” bağlantısından, twitter.com/ATSO Akademi ve facebook.com/ATSO Akademi’den takip edilebileceğini sözlerine ekledi.