Safranbolu Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile başlatılan ve Gümüş mahallesi sakinlerinin faydalanacağı 200’e yakın konutta sona yaklaşıldı.

Yer tahsisi ve proje ihalesini hemen ardından inşaatına başlanan TOKİ konutları hızla ilerlerken Başkan Aksoy,halkımızın daha rahat ve refah içerisinde yaşayabilmeleri için var güçleri ile çalıştıklarını söyledi.

Göreve geldikleri ilk günden beri vatandaşa daha iyi hizmet odaklı çalıştıklarını dile getiren Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, “Daha öncede dile getirdiğimiz gibi inşaatı devam eden ve sona yaklaşılan konutların tamamı Safranbolu mimarisine uygun yapılmakta. Ekibim ile birlikte Safranbolu’da göreve geldiğimiz ilk günden bu yana vatandaş odaklı hizmetlere öncelik veriyoruz. TOKİ’de bunlardan biri. Özellikle dar gelirli vatandaşlarımızın ev sahibi olabilmelerine imkân tanıyan bu proje sayesinde birçok aile kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı yakalayacak. Cenabı hakkın izni ile daha çok vatandaşımızı ev sahibi yapmanın gayreti içerisindeyiz” dedi.