Kırsal altyapı başta olmak üzere pek çok alanda hizmet veren Sivas İl Özel İdaresi, İmranlı ilçesinde de önemli yatırımlara imza attı.

İl Özel İdaresi Plan Proje Yatırım ve İnşaat Müdürlüğü ilçede bulunan Asım Özden YİBO, Atatürk İlköğretim Okulu, Uyanık İlköğretim Okulu, Cumhuriyet İlköğretim Okulu ve Türkkeşlik İlköğretim Okulu’nda deprem güçlendirmesi yaparken, Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü ise Demirtaş ve Kavalcık köylerine tarımsal sulama tesisi kazandırdı. Altınca, Demirtaş, Aşağıçulha köylerine içme suyu temin eden Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğümüz de Darıseki ve Borular Köyünü kanalizasyona kavuşturdu.

Çalıyurt-Kızıloluk, Özyatağı-Balkaya, Maden, Keskin, Erdemşah, Atlıca, Koyunkaya, Altunca, Kapımahmut, Refik, Karataş, Bahtiyar, Gelintarla, Eskikeşlik, Acıdere köylerinin yol standardını iyileştiren Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, Yünören, Karacaören ve Delice’de ise sanat yapıları gerçekleştirdi.

Yapılan çalışmaları değerlendiren İmranlı İl Genel Meclis Üyesi Ali Doğan Demirtaş İl Özel İdaresi’nin ilçede gerçekleştirdiği yatırımlardan ötürü mutlu olduklarını ifade etti.