Show TV’de yayınlanan Güldür Güldür Show programı, yeni sezonda da yine ekranlarda olacak! Uzun yıllardır yayınlanan eğlence programı, ekranın sevilen yapımlarından. Dizi reytinglerini dahi zorlayan, tekrarlarıyla bile izlenen programın yeni sezon çekimleri ise bugün yapılıyor. Çekimlerden gelen fotoğraf ve videolar ise gideceği sanılan kimi oyuncuların devam ettiğini de gösterdi!

Öncelikle sezon sonunda Emre Altuğ, Evrim Akın ve Sinan Çalışkanoğlu’nun yeni sezonda olmayacakları duyulmuştu. Bu bilginin ardından bir süre önce Çağlar Çorumlu’nun da Kanal D’nin yeni dizisi İyi Aile Babası’nda Şebnem Bozoklu ile oynayacağı ortaya çıkmıştı. Yeni sezonda kimi isimlerin olmayacağı biliniyordu ama bir kaç isim vardı ki onların da akıbeti merak konusuydu!

Doğa Rutkay gitmiyor…

Kimdi bu isimler? Öncelikle son günlerde projeden projeye koşan Doğa Rutkay. Oyuncu, bilindiği gibi Güldür Güldür’de Yeter karakteriyle yer almakta. Sezon sonunda Youtube üzerinden bir projeye başlamıştı. Yine Güldür Güldür ekibinin vazgeçilmezlerinden Ali Sunal ile Ali Baba Doğa Ana isimli kanalda programlar yapmaya başladılar. Tabii bu proje Güldür Güldür’de yer almasına bir engel değildi.

Ancak kısa bir süre önce yine Show Tv’deki Çocuktan Al Haberi isimli programı da sunacağı ortaya çıkmıştı. Durum böyle olunca, tüm bu projelere nasıl yetişeceği de kafa karıştırıyordu. Anlaşılan Doğa Rutkay programını çoktan yapmış ve enerjisiyle hepsine yetişmenin yollarını da bulmuş… Oyuncu, bu sezon da Güldür Güldür ekibinde olduğunu, yaptığı instagram paylaşımıyla göstermiş oldu.

Bir diğer ‘şaibeli’ isim ise Ecem Erkek idi. Zira o da şu sıralar bir başka projenin heyecanında. Genç oyuncu, Yılmaz Erdoğan’ın bir dönem tiyatroların çok konuşulan ‘Sen Hiç Ateşböceği Gördün Mü?’ isimli projesinin film versiyonunda rol alıyor. Film çekimi bir kaç hafta içinde bitecek bir proje ve Güldür Güldür için de engel değil ama yine de başarılarıyla dikkat çeken Ecem Erkek’in başka bir projeden teklif alıp gidecek olması da ihtimal dışı değil!

 

Ecem Erkek de ekipte…

Ancak böyle bir durumun da gerçekleşmediği ve yeni sezonda Ecem Erkek’in de olduğu kendi paylaşımından ortaya çıktı! 2018’de Naime ismiyle ekibe katılan ve Altın Kardeşler, Naime ve Bilal, Dram Teyzeler, Patroniçe gibi skeçlerle de ön plana çıkan bir isim oldu Ecem Erkek. oyuncu yeni sezonda da Güldür Güldür Show’da yer alacak isimler arasında.

Güldür Güldür Show’un bugün (1 Eylül) yeni sezon çekimlerinden Aylin Kontente ve Doğa Rutkay’ın video ve fotoğraf paylaşımları, aslında yeni sezonda kalanların da işaretini verdi. Ancak tabii ekibin bir kısmı oradaydı. Diğer ekiple başka bir çekim mi yapılacak? Ya da şu anda müsait olanların çekimleri mi yapılıyor bilinmez ama en azından Doğa Rutkay ve Ecem Erkek ile birlikte Onur Atilla, Uğur Bilgin, İrem Kahyaoğlu, Aylin Kontente, Ali Sunal ve Açelya Topaloğlu’nun programdaki varlıkları devam edecek!

Alper Kul’un yaptığı paylaşım da onun, Onur Buldu’nun ve ekipten diğer erkek oyuncularla verdikleri poz da yine devam edecek olanların ipucunu verdi. Orada olmayan ve programın daimi ekibinden Meltem Yılmazkaya’nın da ekipten ayrıldığına dair bir bilgi yok.

 

Alper Kul’un paylaşımına Onur Atilla’nın yaptığı esprili mesaj ise dikkat çekti. “Abi ben bu sezon yok muyum?” diye soran Atilla, Doğa Rutkay’ın ve Ecem Erkek’in paylaşımında var.

Başka kimler gelecek? Yeni sürprizler var mı? Sürpriz ayrılıklar olabilir mi? Onları da önümüzdeki günlerde hep birlikte göreceğiz…