AK Parti İlçe Başkanı Tekman Belediye Başkan aday adayları ile bir araya geldiler

AK Parti Tekman İlçe başkanı Taner Özer, AK Parti Tekman Belediye başkan aday adaylarını yemekte buluşturdu. AK Parti Tekman Belediye başkan aday adayları Tekman ilçe teşkilatında bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

Erzurum Tekman ilçe Başkanı Taner Özer'in davetine Ak Parti Tekman Belediye başkan aday adaylarından Yakup Doğan, Vasıf Sinanoğlu, Müfit Bingöl, Cengiz Sever, Mehmet Koca, Abdullah Sönmez, Sebahattin Deniz ve Durmuş Sarıkan katıldı. Başkan aday adayları, seçimlerde başarılı olmak için birlik beraberlik içinde çalışacaklarını söyledi. İstişarede birlik ve beraberlik içerisinde 2014 belediye seçimlerinde başarılı olabilmek için birlikte her türlü azmin ve çabanın gösterileceğini dile getirdiler.

İlçe Başkanı Taner Özer burada yaptığı açıklamada, "Şu an seçim sürecindeyiz. Önümüzde çok büyük bir maraton var siz değerli aday adaylar ile birlikte seçime hazırlanıyoruz.İnşallah bu seçimi hep beraber birlik içinde büyük bir başarı göstererek galip geleceğiz. Başkan adayı kim olursa olsun çalışmalarda her türlü maddi ve manevi destek vereceğiz bu maraton da hep bir olacağız tek olacağız dik olacağız Allah nasip ederse bu seçim siz değerli aday adaylarımız teşkilatımızın birlik ve beraberliği ile başarı göstereceğiz" dedi.

Başkan Özer, davete iştirak eden tüm belediye başkan aday adaylarına teşekkür etti.