Anadolu Gençlik Derneğinin her yıl düzenlediği Mekke’nin Fethi programı Korkuteli’de coşkuyla ve huşu içerisinde kutlandı. Gece boyunca sinevizyon gösterileri, Antalya Beyaz Baston Körler derneğinin ilahileri ile gelenler mutlu anlar yaşadı. Programa Korkuteli halkında katılımın yüksek olduğu gözlendi
Geceye AK Parti Korkuteli İlçe Başkanı İlhami Yıldıran, MHP Korkuteli ilçe Başkanı Süleyman Yıldız, Korkuteli Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz, Korkuteli Halk Eğitim Müdürü Öznur Taşkan, Korkuteli Belediye Meclis üyesi Sadullah Bayar, Diyanet-sen Korkuteli Temsilcisi Şaban Dişli, Eğitim Bir-sen Korkuteli temsilcisi Sait Özçelik ve birçok misafir katıldı.
Programa konuşmacı olarak katılan Necmi Atik, fetih ruhunu anlamanın ve hicretin önemine değindi. Atik, “Mekke’nin fethinin Müslümanlar için çok büyük bir nimet olduğunu söyleyerek, Peygamberimiz Hz.Muhammed’in hayatını anlattı. Mekke’nin fethi gecesi Kur’an-ı Kerim tilaveti, şiirlerin okunmasından sonra ve sinevizyon gösterisinin ardından sona erdi.