TRABZON (AA) - PTT 1. Lig takımlarından 1461 Trabzon'un kulüp asbaşkanı Nihat Demir, deplasmanda 1-0 üstünlükleri ile sonuçlanan Altınordu maçına ilişkin, "Futbolda ortaya koyduğunuz oyun kadar galibiyet de çok önemli. Denizli'ye galibiyet için gitmiştik ve istediğimizi de aldık" dedi.

Demir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin yeni takımı olmalarına rağmen geride kalan 3 haftada 2 galibiyet ve 1 beraberlik alarak önemli bir başarı yakaladıklarını söyledi.

Özellikle iki deplasmanda alınan galibiyetlerin futbolcu ve teknik heyeti mutlu ederek motivasyonlarını artırdığını belirten Demir, şöyle konuştu:

"Karşılaşma iki takımın birbirini test etmesiyle başladı. Oyunun ilerleyen dakikalarında ataklarımız yoğunlaşınca aradığımız golü 35. dakikada bulduk. İkinci yarıda rakibimiz beraberliği yakalamak için baskı kurmaya çalıştı. Ama biz istediğimizi almakta kararlıydık. Oyunu dikkatli oynamaya devam ettik. Altı oyuncumuzun sarı kart gördüğü ve toplamda 9 kartın çıktığı mücadelenin ne kadar zorlu geçtiğini ifade etmeye gerek yok. Futbolda ortaya koyduğunuz oyun kadar galibiyet de çok önemli. Denizli'ye galibiyet için gitmiştik ve istediğimizi de aldık."

Demir, lige verilen arada takım olarak eksikliklerini tamamlayacaklarını ve daha iyi bir 1461 Trabzon'un sahada olacağını kaydetti.