Bayraklı Belediyesi Manavkuyu Semt Merkezi’nde yıl boyunca aldıkları resim eğitimini başarıyla tamamlayan kursiyerler Değirmen Kafe’de sergi açtı. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ serginin açılış kurdelesini 83 yaşındaki Azimet Yüzbaşıoğlu ile 10 yaşındaki Nil Erten ile birlikte kesti.
Bayraklı Belediyesi Semt Merkezleri’nde yıl boyunca aldıkları eğitimleri başarıyla bitiren kursiyerler el emeği göz nuru eserlerini tek tek sergilemeye devam ediyor. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ da sergilerin açılışlarını gerçekleştirerek kursiyerleri yalnız bırakmıyor.
“KAPIMIZ HERKESE AÇIK”
Başkan Karabağ birbirinden güzel resimlerin bulunduğu resim sergisini, Manavkuyu Semt Merkezi’nin en yaşlı kursiyeri 83 yaşındaki Azimet Yüzbaşıoğlu ve en genç kursiyeri 10 yaşındaki Nil Erten ile birlikte açtı. Semt Merkezlerinin 7’den 70’e her yaştan vatandaşa kapısının açık olduğunu dile getiren Başkan Karabağ, “Burada kursiyerlerimizi çok güzel resimleri var. Bu dönem semt merkezlerinde yıl boyunca kazanılan becerilerin eserlere dönüştüğü bir dönem. Tüm Semt Merkezlerinin sergi açılışlarına katılıyorum. Böyle güzel eserler görmek bizi mutlu ediyor. Hayırlı olsun” dedi.