Giresunspor’un tecrübeli futbolcusu Sinan Özkan, Ümraniye beraberliğinin ardından açıklamalarda bulundu.

“Penaltı dengemizi bozdu”

Sahaya kazanmak için çıktıklarını belirten Sinan Özkan, “Kazanmak için çıkmıştık sahaya. Her takım buraya kazanmak için gelir tabii Ümraniye’de, Elazığspor’da gelip burada defans yapmaları bizi biraz daha zora soktu çünkü 1-0 öne geçtik 2-0 ve 3-0’da olabilirdi belki ama neticede olmadı 45’de bir penaltı yedik bu bizim biraz dengemizi bozdu” dedi.

“Şampiyonluğu istiyorsak daha iyi olmak zorundayız” diyen Özkan, “İkinci yarı tekrar bastırdık çizginden dönen top var gol oldu mu? Olmadı onu da bilmiyoruz ama atmamız lazım hani liderliği tekrar istiyorsak, şampiyonluğu istiyorsak hele ki içeride ki maçları kazanmamız lazım diye düşünüyorum ama sonuçta içeride oynadığımız son iki maçın biri Elazığ biri Ümraniye biri ikinci diğeri de üçüncüydü. Biz yolumuza devam etmek istiyoruz, devam etmek zorundayız çalışmak zorundayız, daha iyi olmak zorundayız acele etmeden sabır istiyoruz” diye konuştu.

“Bu takım öyle ya da böyle Allah nasip ederse şampiyonlukla çıkacak”

Taraftarlardan tek isteğini sabırlı olmaları olduğunu söyleyen Sinan Özkan, “Taraftarlardan istediğim bir şey var. Sahanın kötü oluşu, iki takım içinde aynı ceza sahası içinde herkes gol atmak ister ki sabır istiyoruz bu takım öyle ya da böyle Allah nasip ederse şampiyonlukla çıkacak. Biz herkesi arkamızda görmek istiyoruz ve arkamızdalar yönetimimizden olsun, taraftarımıza kadar sadece bize inansınlar ve sabretsinler. Eğer ki Elazığ, Ümraniye buraya gelip bu şekilde defans yaparak kontratak oynuyorsa bu demek oluyor ki bizim güçlülüğümüzden dolayı. Bizim bunu kullanmamız lazım çünkü açık oynasalar biliyorlar çok rahat önde iyi oyuncularımız var ki bugün ikinciyi atsak çok daha farklı olabilirdi” dedi.

Denizli maçıyla başlayan bir periyot olduğunu kaydeden Özkan şöyle devam etti:

"Son 3 maçımıza bakıyoruz Denizli, Elazığ ve Ümraniye’den sadece bir gol yemişiz. Adamların pozisyon sayısı belki bir elin parmağını geçmez ama yaptıkları defans gösteriyor. Demek ki defansif olarak düşünüyorlar ki gelen topların hepsini sağa sola vurdular."