Acil Tıp Teknisyenleri Ve Teknikerleri Derneği (ATTDER) Nevşehir İl Başkanlığı, Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri haftası nedeniyle Göreme’de kutlama programı düzenledi.
Programa İl Sağlık Müdürü Rahim Ünlübay, Halk Sağlığı Müdürü Mahmut Aydın, Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Hakan Öcal, Acil Ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Ahmed Ahmi Savcı, sendika temsilcileri ve sağlık personelleri katıldı.
Program ATTDER Nevşehir İl Başkanı Süleyman Gökşin’in açılış konuşmasıyla başladı. Gökşin konuşmasında “ Gün birlik ve beraber olma zamanı. Sivil toplum kuruluşlarını ayakta tutan en önemli güç üye sayısı ve üyelerinden aldığı destektir. Meslek olarak acil sağlık sisteminde 60 bin Acil Tıp Teknisyeni ve Teknikeri, 20 bine yakın öğrencimizle yetişmiş ve nitelikli insan gücü bakımından ilk sırada yer almaktayız. Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri olarak mesleğimizin en büyük sivil toplum örgütü olan Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği çatısı altında toplanarak bu önemli potansiyelimizi sorunlarımızın çözümü için harekete geçirmek sizlerin elinde. Kurulduğu günden beri Acil Tıp Teknisyenlerini başarı ile temsil etmenin yanı sıra acil sağlık sisteminin sorunlarının çözümüne de katkı sağlayan ATTDER olarak meslektaşlarımıza daha iyi ve etkili hizmet verebilmek için sizlerin üye olarak destek olması büyük önem taşımaktadır. Zaman hep birlikte hareket ederek sahip olduğumuz potansiyeli harekete geçirme zamanı. Bizler dün olduğu gibi yeni dönemde de canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Kurtarılacak hayatlar adına hepinize teşekkür ederim. Acil tıp teknisyenleri teknikerleri günümüz kutlu olsun.” dedi.
Program katılımcılara yapılan yemek ikramından sonra programın düzenlenmesinde emeği geçenlere plaket taktimi ile devam etti.