Kulüp tesislerinin elektriğinin kesilmesi olayı hatırlatılan Elazığspor Basın Sözcüsü Cengiz Gülaç, Atatürk Stadyumu’nun da elektriğinin kesilebileceğini söyledi.

TFF 1. Lig ekiplerinden Elazığspor’da Basın Sözcüsü Cengiz Gülaç haftalık basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu. Çaykur Rizespor’u iyi bir oyunla mağlup ettiklerini belirten Gülaç, "Hocamızı, futbolcularımızı tebrik ediyorum. Kırılma anlarından biri aleyhimize verilen penaltıydı. Rakip futbolcu yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada her şeyi açıkladı, ’Penaltı değildi’ dedi. O arkadaşımıza bütün Türkiye’nin teşekkür etmesi lazım. İlk defa bir futbolcu deney yapmış oldu. Bugün hakem hatası konuşulmuyorsa 3-1 gibi net bir galibiyet almamızdan. Hakemler verdiği kararların arkasında olmalı. Tek ricamız hakkaniyetli olmaları. Takımımız son derece iyi gidiyor. Taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Ümraniyespor’un iyi bir takım olduğuna dikkat çeken Gülaç, “İyi sonuçlar elde ediyorlar. Hocası bizim eski hocamız. İnşallah hakem hatalarının konuşulmadığı güzel bir maç olur. Ümit ediyorum sonunda da bizim kazandığımız bir maç olur" ifadelerini kullandı.

"Stadyumun da elektriği kesilebilir"

Tesislerin elektriğinin kesilmesinin hatırlatılması üzerine Gülaç, "Stadyumun da muhtemelen elektriğini kesecekler. Bir ilin en büyük markasının elektriğini istediği gibi pervasızca kesebiliyorlarsa firma bize kral çıplak demiştir. Biz bir elektriği açamıyorsak nasıl bu şehri kalkındıracağız. Firmaya şehir olarak gücümüz yetmiyor. Bu ülkeye her zaman örnek teşkil etmiş bir şehir firma ile baş edemiyorsa takkeyi önümüze koymakta fayda var. Elazığ’ın bir Elazığspor’u var. Lütfen birileri buna sahip çıksın" diyerek sözlerini tamamladı.