Monaco Teknik Direktörü Leonardo Jardim, Beşiktaş maçında tamamen galibiyete odaklandıklarını ve iddialarının devam ettiğini söyledi.

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 4. maçında yarın deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Monaco’da Teknik Direktör Leonardo Jardim, karşılaşma öncesi Vodafone Park’ta basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Jardim, "4 yıldır bu takıma inanıyorum. Geçen sene Şampiyonlar Ligi’nde yarı final oynadık. İnancımız yerinde. Önümüzdeki 3 maçta her şey mümkün. Tek hedefimiz galibiyet. Beşiktaş maçından alacağımız puanlar bizim için çok avantajlı olacak" şeklinde konuştu.

“İlk maçta etkiliydik”

Fransa’da oynanan karşılaşmada etkili olduklarını belirten deneyimli teknik adam, "İlk maçta da etkiliydik ama ikinci golden sonra istediklerimizi yapamadık. Dengeli, etkili ve rekabetçiydik. Yarın da bunları tekrarlamak istiyoruz. Oyuncularım ellerinden geleni yapacaklarını söylediler. Böyle maçlara alışık olduklarını ilettiler. Son iki maçta iyi savunma yapmaya başladık. Defans sadece defansın görevi değil. Takım olarak herkes defansif olarak etkili olursa kendimizi daha güçlü hissederiz. Ligde iyi gidiyoruz ama Şampiyonlar Ligi’nde iyi işler yapamadık. Kazandıkça daha fazla geri dönüş yapacağız, hala iddiamız var" diye konuştu.

Stat atmosferinin kendileri için daha fazla motive edici olduğunu da aktaran Jardim, "Daha önce Braga ile bu statta oynamıştım. Oyuncular için daha motive edici. Bunun onlar için bir avantaj olduğunu söyleyebilirim" diyerek sözlerini noktaladı.

Ketia: "Büyük işler yapacağımıza inanıyoruz"

Monaco’nun forveti Keita Balde ise yaptığı açıklamada, "Hala ümidimiz var. Büyük işler yapacağımıza inanıyoruz. Stadın atmosferini duymuştum. Böyle bir atmosferde, sadece oyunumuzu oynamak istiyoruz. Şampiyonlar Ligi çok büyük bir organizasyon. Yarın daha fazla hücuma önem vereceğiz. Defansif eksiklerimizi tamamladığımızı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

İstanbul’a getirilmeyen Falcao’nun önemli bir oyuncu olduğuna da değinen Keita, "Falcao çok önemli bir oyuncu ama onun yerine geçmedim. Takımda herkesin ayrı bir pozisyonu var. Falcao’nun yerine oynayacak olmam baskı oluşturmuyor" şeklinde konuştu.