CHP'nin 97. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Samsun CHP İl Örgütü, Atatürk Anıtı'nda çelenk sunma programı düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törenin ardından CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

KARŞISINDA DURACAĞIZ
Çelenk sunma töreninin ardından konuşan ve CHP'nin geçmişten günümüze ülkeyi yok etmeye çalışanların karşısında olduğunu belirten Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, "Bugün tarihte önemli bir gün yaşıyoruz. CHP, direnişin ve haykırışın partisidir. CHP, ülkemizde ve dünyamızda emperyalist ve emperyalist iş birlikçilerine ülkemizde Cumhuriyeti yok etmek isteyen tüm karşıtların karşısında durmuştur ve durmaya devam ediyordur" dedi. 

EŞİ BENZERİ YOK
CHP'nin bir çatı altında değil, Kurtuluş Mücadelesi vermiş Mustafa Kemal Atatürk'ün partisi olduğunun altını çizen Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, "Bugün bizim onurlu günümüz. CHP'li olmak ayrıcalıktır. CHP'nin ne Türkiye'de ne de dünyada bir benzeri yoktur. Sizler bağımsızlık savaşı vermiş yüzyılın en büyük  liderinin kurmuş olduğu partinin üyelerisiniz. Bu düşünceyle CHP'ye yakışır bir kişi olmalıyız" diye konuştu. 

İLELEBET VAR OLACAK 
CHP'nin geçmişte de gelecekte de mazlumun yanında var olacağını ifade eden CHP Samsun Milletvekili Fatih Türkel, "CHP'li olmak zor zanaattır.  Zor zanattır Atatürkçü olmak, onun yolundan gitmek. Bizler Cumhuriyet'e gönül verdik. Bugün en onurlu günlerimizden birini yaşıyoruz. Mazlumlara, bu ülkede ekonomik sıkıntı yaşayanlara her zaman olduğu gibi diyoruz ki; 'Korkmayın!' CHP ilelebet var olacaktır" dedi. 

CHP'nin 97. yıl dönümüne CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel, CHP İlçe başkanları, meclis üyeleri ve partililer katıldı. 

Esra VURAL