TRABZON (AA) - Kadınlar Hentbol Süper Lig'de yarın deplasmanda Yenimahalle Belediyespor ile karşılaşacak Zağnosspor'un kulüp yönetim kurulu üyesi Özkan Gedikli, karşılaşmadan iyi bir sonuçla ayrılıp, Antalya deplasmanına moralli gitmek istediklerini bildirdi.

Gedikli, yaptığı yazılı açıklamada, Zağnosspor'un oynadığı 2 maçı da kazanarak, lige iyi bir başlangıç yaptığını belirtti.

Yenimahalle Belediyespor karşılaşmasının da önemine dikkati çeken Gedikli, "İyi transferler yaptık, sezona da istediğimiz gibi iyi bir başlangıç yaptık. Yenimahalle ligin güçlü ekiplerinden. Zorlu ve mücadele gücü yüksek bir maç bizi bekliyor. Oyuncularımız ve teknik heyetimiz her anlamda bu maça hazır. Galibiyet imkansız değil." değerlendirmesinde bulundu.

Gedikli, yeni sezonda deplasmandaki ilk maçlarına çıkacaklarını işaret ederek, şöyle devam etti:

"Milli takım maçları nedeniyle maçlar ertelendi. 2 maçımızı üst üste evimizde oynadık. Bu sezon ilk kez deplasman mücadelesine çıkıyoruz. Buradan alacağımız bir galibiyet bu sezonun gidişatını fazlasıyla etkileyebilir. Oyuncularımıza ve teknik heyetimize sonsuz güveniyoruz. Yenimahalle Belediyespor karşılaşmasından iyi bir sonuçla ayrılıp, Antalya deplasmanına moralli gitmek istiyoruz."