Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin’in girişimleri sonucunda Kozlu Belediyesi araç filosuna bir yenisi daha eklendi.
Şartsız hibe yoluyla elde edilen sıfır kilometre araç, Kozlu Belediyesi İşletme ve İştiraklar Müdürlüğü’ne kazandırıldı. Bu sayede araç kiralamalarına ödenen bütçelerden tasarruf sağlanacağını belirten Şahin, belediye bütçesine katkı sağlanacağını belirtti. Ayrıca Kozlu Belediyesi tarafından bir adet ful donanımlı, kırıcılı İş makinesi alımı için ihale tamamlanırken, ihalenin sonuçlanmasından sonra bu araçların kiralanması sebebiyle piyasaya ödenek bütçe belediyenin bütçesinde kalacak ve belediye tasarruf sağlayacak.
Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Hedefimiz belediyemizi kendi ayakları üzerinde duran, tek bütçe yapabilen, hizmet kalitesini arttıran bir belediye haline getirebilmektir. İşçisine, memuruna, tüm taşeronuna paralarını ödeyebilen bir belediye amaçlıyoruz” dedi.
Şahin ayrıca, belediyede hiçbir çalışanın hakkının yenmeyeceğinin, bir gün dahi çalışmış olsa bile tüm çalışanlarının hakkının verileceğinin, emeğinin karşılığını herkesin alacağının bilinmesini istedi.