Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun göreve gelmesinin ardından ligde çıktığı 10 maçta 8 galibiyet, 2 beraberlik elde eden Galatasaray, yaklaşık 10 milyon lirayı da kasasına koydu.
Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında deplasmanda karşılaştığı Sivasspor’u 3-2’lik skorla mağlup etmesini başaran sarı-kırmızılı ekip, yenilmezlik serisini 11 maça çıkardı. Tecrübeli teknik adam Hamza Hamzaoğlu’nun göreve gelmesinin ardından adeta şaha kalkan Aslan, bu periyotta elde ettiği 8 galibiyet, 2 beraberlik ile de yaklaşık 10 milyon TL’yi kasasına koydu.
9 MİLYON 800 BİN LİRA GELİR
Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) galibiyete ve beraberliğe verdiği primlere göre sarı-kırmızılı ekip, Hamza Hamzaoğlu’nun takımın başına gelişinin ardından 9 milyon 800 bin lira hasılat elde etti. Hamzaoğlu ile çıktığı 10 maçta yalnızca Bursaspor ve Gençlerbirliği ile berabere kalan Aslan, 8 karşılaşmada ise rakiplerine karşı üstünlük kurmayı başardı.
HAMZAOĞLU PRANDELLİ’YE FARK ATTI
İtalyan teknik adam Cesare Prandelli, takımın başında çıktığı ilk 10 haftada 6 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 1 beraberlik elde etmişti. Bu periyotta hanesine 18 puan yazdıran sarı-kırmızılı ekip, rakip fileleri 12 kez havalandırırken, kalesinde ise 14 gole engel olamadı.
10 MAÇTA 25 GOL
Sarı-kırmızılılar için teknik direktör Hamza Hamzaoğlu döneminde ise durum çok farklı. Deneyimli teknik adam ile 10 maça çıkan Aslan, 8 galibiyet, 2 beraberlik elde etti. Bu periyotta hanesine 26 puan yazdırarak, zirve yarışında iddialı bir konuma gelen Aslan, attığı gollerle hücum yönünü de geliştirdi. 10 maçta rakip fileleri toplam 25 kez havalandıran sarı-kırmızılılar, kalesinde ise yalnızca 10 gol gördü.
Galatasaray, Prandelli’nin görevden alınmasının ardından Gaziantepspor maçına yardımcı antrenör Claudio Taffarel yönetiminde çıkmış ve sahadan 1-0 galip ayrılmıştı.