Sultangazi'de otomobille hareket halinde olan bir kişi, pompalı tüfekle havaya ateş açtı. Gözaltına alınan şüpheli, ifadesi alındıktan sonra savcılık tarafından serbest bırakıldı. 
Olay, Esentepe Mahallesi'nde geçtiğimiz günlerde gece saatlerinde meydana geldi.  Otomobilin içinden pompalı tüfekle havaya ateş eden O.İ., o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Görüntülerin kısa sürede yayılması üzerine polis harekete geçti. Kimliği ve adresi tespit edilen O.İ., ekipler tarafından gözaltına alındı. O.İ., emniyetteki ifadesinin ardından savcılık tarafından serbest bırakıldı. 

Görüntü Dökümü:
----------------------
-Havaya ateş açma anları

=================

5- KAMYONET KASASINDA TEHLİKELİ YOLCULUK KAMERADA

İSTANBUL
Silivri'den İstanbul yönüne giden kamyonetin kasasında 10'u aşkın kişinin tehlikeli yolcuğu kameraya yansıdı.
Silivri'den İstanbul yönüne ilerleyen kamyonetin kasasında, aralarında çocuk ve kadınların da bulunduğu 10'u aşkın kişi yolculuk yaptı. Üstü açık, küçük kamyonetin kasasında tehlikeye aldırmadan adeta üste üstü yolculuk yapan kişiler arasında olan erkekler ayakta durdu. Ayaktaki erkekler tehlikeli hareketlerde de bulundu. O anlar kamyonetin hemen arkasındaki araç sürücüsü tarafından cep telefonu kamerasına kaydedildi.

Görüntü Dökümü:
---------------
-Cep telefonu kamerası
-Tehlikeli yolculuk anları

=================

6- (ÖZEL)PENDİK'TE MOTOSİKLET ÇALAN HIRSIZLAR KAMERADA

Haber: Ali Kerem BENGİ / İstanbul  
Pendik'te, park halindeki motosikletin 2 kişi tarafından çalınma anları güvenlik kamerasına yansıdı
Olay, 23 Temmuz günü Güzelyalı Mahallesi'nde meydana geldi. Güvenlik kamera görüntülerine yansıyan olayda, yüzlerinde tıbbi maske olan 2 kişi, motosikletin önünde bir süre bekleyerek sağ solu gözledi. Bir süre sonra biri etrafı gözetlerken diğeri ise park halindeki motosiklete yöneldi. Kısa sürede çalıştırdıkları motosiklete binen 2 kişi, olay yerinden uzaklaştı.  Motosikletin sahibinin şikayeti üzerine polis şüphelileri yakalamak için harekete geçti.

Görüntü Dökümü
-----------------------------
(Güvenlik Kamerası)
-İki kişinin caddede bir süre etrafı izlemesi
-Şüphelilerin park halindeki motosiklete yönelmesi
-Motosikleti kısa sürede çalıştırmaları 
-Çaldıkları motosiklet binip uzaklaşmaları

===================

7-SANCAKTEPE VE KAĞITHANEDEKİ UYUŞTURUCU OPERASYONLARI KAMERADA

İSTANBUL () SANCAKTEPE ve Kağıthane'de düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 5 kilogram uyuşturucu madde ile silah ele geçirilirken, 7 şüpheli gözaltına alındı. Operasyon anları polis kamerasına saniye saniye yansıdı.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapan şüphelilere yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında;  30 Temmuz ve 01 Ağustos tarihleri arasında Sancaktepe ve Kağıthane'de operasyon düzenledi. Operasyonlarda 7 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Baskın yapılan adreslerde yapılan aramalarda ise 5 kilo 140 gram skunk,  83 gram toz esrar,  46 adet alüminyum folyo içerisinde daralı ağırlığı 39 gram gelen ot esrar,  1 adet kurusıkı tabanca,  1 adet alüminyum folyo rulosu,  2 adet cep telefonu,  28 bin 50 dolar,  36 bin 155 lira para ele geçirildi. Yakalanan şüphelilerden 5'i sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. Operasyon anları ise polis kamerasınca saniye saniye kaydedildi.

Görüntü Dökümü:
-------------
POLİS KAMERASI
-Operasyon anı
-Yapılan aramalar
-Ele geçirilen maddeler
-Şüphelilerin adliyeye sevk edilmesi

======================

8- TEM OTOYOLU'NDA TEHLİKELİ MOTOSİKLET YOLCULUĞU KAMERADA

Haber - Kamera: İSTANBUL,() TEM Otoyolu'nda 4 kişilik bir ailenin motosikletle yaptığı tehlikeli yolculuk kameralara yansıdı. Hiçbir önlem almadan yapılan yolculuk görenleri hayrete düşürdü.
Olay, TEM Otoyolu Ankara istikameti Alibeyköy Mevkii'nde dün saat 16.00 sıralarında yaşandı. Motosiklet sürücüsü bir kişinin iki çocuğu ve eşiyle birlikte hiçbir önlem alınmaksızın seyrettiği anlar bir vatandaşa ait cep telefonu kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Trafik kurallarını hiçe sayan sürücünün aile üyelerinin ve diğer sürücülerin hayatlarını tehlikeye atması pes dedirtti. 

Görüntü Dökümü:
(Cep Telefonu Kamerası)
Trafik kurallarını hiçe sayarak yapılan yolculuk
Motosiklet üzerinde seyreden 4 kişilik aileden detay
Genel ve detaylar

=================

9- PENDİK'TE İŞ YERİNDEN TEKSTİL ÜRÜNÜ ÇALAN ÇEÇEN ŞÜPHELİLER YAKALANDI

Ali ABLAY/İstanbul, () 
Pendik'te tekstil ürünü satan iş yerinden 20 bin lira değerinde malzeme çalan, Çeçenistan uyruklu 2 şüpheli Sarıyer'de gözaltına alındı. Şüphelilerin yakalandıkları araç içinde yapılan aramada çok sayıda tekstil ürünü ele geçirildi.
19 Temmuz günü Pendik Harmandere Mahallesi'ndeki bir işyerinde 20 bin lira değerinde tekstil malzemesinin çalınması üzerine, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda, olayı gerçekleştirdiği tespit edilen iki kişiyi yakalamak için çalışma başlatıldı. İkisi de Çeçenistan uyruklu olduğu tespit edilen Shamıl G. (46) ve Amır I. (25) isimli şüpheliler, aynı gün Sarıyer'de yabancı plakalı bir araç içerisinde yakalanarak gözaltına alındı. Araç içinde yapılan aramada 21 adet eşofman, 4 adet çorap,11 adet spor ayakkabı, 7 adet sporcu ceketi,  1 adet sandalet, 5 adet pantolon, 11 adet tişört, 2 adet gömlek, 2 adet zıbın, 4 adet elbise, 2 adet oyuncak, 1 adet çocuk arabası ve 2 adet aparat ele geçirildi. Şüpheliler sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak, Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edildi. 

Görüntü dökümü: 
---------------------- 
-Şüphelilerin emniyetten çıkarılması
-Araçtan çıkan ürünlerden bazılarının görüntüleri