Sohbet-i Tarih üyeleri Öztürk’e plaketle teşekkür etti.
Kastamonu Üniversitesi’nde bir grup gencin kurmuş olduğu Sohbet-i Tarih ekibi, kendilerine sahip çıkan ve desteğini esirgemeyen Yazma Eser Kütüphanesi Müdürü Mehmet Öztürk’e anlamlı bir sürprizle teşekkür etti.
2015 yılı ilk sohbet toplantısının gerçekleştirildiği “Balkan Savaşları ve Averof Zırhlısı” konulu etkinliğin hemen açılışında, bu grubun oluşmasında fikir öncülüğü yapan Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Bölümü öğrencisi Büşra Turan, “Ekibimizi ilk kurduğumuz günlerde bir araya gelip tarih konuşabileceğimiz mekan ararken, artık mekan sıkıntısı çekmeksizin sohbetlerimizi gerçekleştirebiliyoruz. Ekibimizle ilk tanıştığı günden beri bizden maddi-manevi desteğini esirgemeyen ve Yazma Eser Kütüphanesi kapılarını ardına kadar açan Sayın Müdürümüz Mehmet Öztürk’e hepimiz de şükran borçluyuz”dedi. Sohbetin onur konuğu olan Fen - Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şeref Turhan’dan, hazırlamış oldukları teşekkür plaketini Sohbet-i Tarih üyeleri adına Mehmet Öztürk’e takdim etmesini rica etti.
Durumdan habersiz olan Yazma Eser Kütüphanesi Müdürü Mehmet Öztürk, kendisine takdim edilen plaketi alırken şaşkınlık ve sevincini gizleyemedi.