Yeni Malatyaspor’un tecrübeli defans oyuncusu Ersin Veli, ligde kalan haftalarda daha az hata yapanın ipi göğüsleyeceğini söyledi.
Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Yeni Malatyaspor, Bayrampaşa maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan defans oyuncusu Ersin Veli, "Önümüzde Bayrampaşa maçı var. Bu maç da zor geçecek. İnşallah sezon sonu mutlu sona ulaşacağız. Taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz. Biz sahada arkadaşlarımızla bir bütün olarak oynuyoruz. Hepimiz sahada aynı işi yaptığımızda o gün sahada galip ayrılabiliyoruz. Valla yenildiğimizde en çok üzülen biziz. Pendik maçında son dakikada bir şanssızlık oldu. Yine o maça dönmek istemiyorum ama inanın o maçtan sonra iki gün uyku uyuyamadık. Bizi bu kadar insanı üzmek daha çok üzüyor. Arkadaşlarımızla şuan yememize, içmemize, uykumuza çok dikkat ediyoruz. Çünkü bu şehrin üzerimizde emeği var. Biz tatile gönül rahatlığıyla çıkmak istiyoruz. Play-Off’u hesaba katmıyoruz. İnşallah bu şehri mutlu ederiz” şeklinde konuştu.
AYDIN ÇETİN: “BİZİM YOLUMUZ BELLİ”
Geçen hafta Körfez İskenderun karşılaşmasında takımı galibiyete taşıyan gollere imza atan golcü oyuncu Aydın Çetin ise takımının galip gelmesinin kendisinin gol atmasından daha önemli olduğunu söyleyerek, mutlu sona yakın olduklarını belirtti.
İskenderun maçını şampiyonluk iddialarını korumak için kazanmaları gereken bir maç olarak değerlendiren Aydın, “Bu zorlu süreçte kazanmak önemliydi. İskenderun maçını kazanmamız çok iyi oldu. Zor bir deplasmandı. Çünkü düşmemeye oynayan bir takım. Onlar da elinden geleni yaptı ama bir yere kadardı. Çünkü Malatya’nın kalitesi belli. Biz biraz son maçların sıkıntısını yaşıyoruz. Artık lig bayağı bir daraldı. İyi atlattık. Evet 2 gol attım. Ama benim ya da bir başka arkadaşımın atması önemli değil. Ben arkadaşlarımdan daha çok seviniyorum onların attığı gollere. Onları ilk tebrik eden benim. Burada takımın gelmesi önemli. O yüzden hiçbir sıkıntı yok. Bizim yolumuz belli. Bayrampaşa maçından sonrada biraz arayı açıp, rahatlamak istiyoruz” ifadelerini kullandı.