Aydın’ın Nazilli ilçesinde bir kolu alçıda olmasına rağmen alkollü olarak araç kullandığı iddia edilen sürücü refüje çarptı. Kazada iki kişi yaralandı.
Kaza, Nazilli merkez Ordu Caddesi ile Namık Kemal Caddesi kavşağında meydana geldi. İddiaya göre, Hakan İ. (26) yönetimindeki 09 LF 207 plakalı kamyonet, önündeki aracın Namık Kemal Caddesine dönmesi üzerine aynı yöne seyreden otomobile çarpmamak için direksiyonu biranda kırdı. Kolunun da alçıda olması sebebiyle kamyonetin hâkimiyetini kaybeden sürücü Hakan İ., iki yolu birbirinden ayıran refüje hızla çarptı. Çapmanın şiddetiyle başına darbe alan kamyonet sürücüsü Hakan İ. ve arkadaşı Arif A. olay yerine çağırılan ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Kazaya karışan araçlar kullanılmaz hale gelirken, araçlar çekici marifetiyle olay yerinden kaldırıldı. Görgü tanıklarının ifadesine göre hem alkollü hem de kolu alçıda olduğu iddia edilen Hakan İ. ve arkadaşının durumlarının iyi olduğu öğrenidi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.