Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Tekke Mahalleli vatandaşlar tarafından yapılan aşure ikramına katıldı.

Tekke Mahalle Türbe Camii önünde öğle namazından sonra gerçekleştirilen aşure ikramı Tekke Mahalleli vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görürken, aşure ikramına katılan Başkan Bakıcı ve Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu, Tekke Mahalleli vatandaşlar ile görüşerek sohbet etti. Aşure ikramı ve organizasyonun ev sahipliğini yapan Seyit Bektaşlar ve mahalle sakinleri ile sohbet eden Başkan Bakıcı; “Bu şekilde güzel bir vesile ile siz değerli vatandaşlarımız ile bir araya gelmek bizler için büyük bir mutluluktur. Öncelikle aşure ikramınız için teşekkür ediyorum, Allah hepinizden razı olsun, Rabbim hayırlarınızı kabul etsin” dedi.

Mahalle sakinleri tarafından yöneltilen soruları yanıtlayan Başkan Bakıcı, Tekke Mahalle’de yapılacak olan ve tam bir kompleks yapı olarak Mahalle sakinlerine hizmet verecek parkın müjdesini verdi. Tekke Mahalle’de geçtiğimiz hafta tamamlanan asfalt çalışmaları ve devam eden alt yapı çalışmalarından da söz eden Başkan Bakıcı, “Bozüyük’ün her mahallesi bizim için çok değerlidir. O mahalledeki vatandaşlarımızın talepleri bizlere çalışmalarımızda rehber olmaktadır” dedi.

Keyifli bir sohbet ortamında gerçekleşen aşure ikramının ve okunan duaların ardından, Seyit Bektaşlar, Tekke Mahalleli vatandaşlar olarak Başkan Bakıcı’nın bu hayırlı cemiyete katılmasından duydukları memnuniyeti dile getirirken, mahalle sakinlerine ve askeriyeye olmak üzere yaklaşık 1000 kişilik aşure ikramında bulunuldu.

Başkan Bakıcı ve beraberindeki Başkan Yardımcısı Avcıoğlu daha sonra Tekke Mahalle Türbe Camii İmamı Ahmet Cansız’ı ziyaret etti. Hac vazifesini yerine getirerek yurda dönen İmam Cansız’ı evinde ziyaret eden Başkan Bakıcı “Ne mutlu ki Hac vazifesini tamamlayarak döndünüz. Rabbim ibadetlerinizi kabul buyursun” dedi.