Vanlı judocular, katıldıkları Yıldızlar Ortaokullar Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye üçüncülüğü ve beşinciliğiyle döndüler.
Türkiye Judo Federasyonu’nun 2015 faaliyet programında yer alan ve Aydın Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda yapılan Yıldızlar Ortaokullar Türkiye Şampiyonası’nda eleme usulü gerçekleştirilen müsabakalarda Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Judo Takımı sporcularından 38 kiloda Uğurcan Dinler Türkiye üçüncüsü olurken, 42 kiloda Ejder Toktay, 46 kiloda ise İsa Hindi Türkiye beşinciliğini elde ettiler.
Müsabakaların oldukça centilmen bir hava içerisinde gerçekleştiğini ve dereceye giren sporculara madalyalarının verildiğini belirten Judo Antrenörü Rakip Arslan; “Türkiye Judo Federasyonumuz tarafından düzenlenen Yıldızlar Ortaokulları Türkiye Şampiyonası’na katılarak farklı dereceler elde eden sporcularımızı tebrik ediyoruz. Bu şampiyonaya farklı illerden gelerek katılan bütün sporcularımıza ve burada görev alan hakem ve idarecilerimize çok teşekkür ediyoruz. Katıldığımız bu şampiyonada ilimiz adına bir Türkiye üçüncülüğü ve iki tane Türkiye beşinciliği dereceleri elde ettik. İnşallah önümüzdeki yarışma ve müsabakalarda ilimiz adına daha güzel ve daha başarılı sonuçlara imza atacağız” dedi.
(MSA-Y)
.