Samsun'da firari hırsız yakalandı Samsun'da firari hırsız yakalandı

Samsun'da 16 bin metrekarelik tesisinde uzman kadrosuyla ve geniş ürün çeşitliliğiyle müşterilerinin beklentilerini karşılayan ESPA Şirketler Grubu, dünya standartlarında yaptığı üretimlerle faaliyetlerini tüm hızıyla sürdürüyor. 

GÜCÜNE GÜÇ KATIYOR

Samsun'da 1998 yılında kurulan PVC kapı, pencere ve sürme sistemleri, PVC aksesuarları, deceuninck cam balkon, kepenk ve panjur, cam bölme, sac profiller, alüminyum, cam, jotun, elektrostatik, toz boya, çelik ve yangın kapıları hizmetleriyle sektörün çeşitli dallarında faaliyet gösteren  ESPA Şirketler Grubu, gerek ürün kalitesi, gerekse pazarlama stratejileri, satış ve satış sonrası çalışmalarına devam ediyor. Bu yıl 8'incisi düzenlenen TÜYAP İnşaat Fuarı'nda yerini alan ESPA Şirketler Grubu, iş görüşmeleri yaparak gücüne güç katıyor.

BİRÇOK ALANDA ÜRETİM YAPIYOR

ESPA Şirketler Grubu Üretim Müdürü Neslihan Akgün, sektörde birçok alanda hizmet sunduklarını belirterek, "ESPA köklü bir şirket. 1998 yılından beri biz inşaat sektördeyiz. Birçok ürün yelpazesine sahibiz. Biz bir proje firmasıyız. Aslında ilk silikonla başladığımız bu maceraya, bugün EGE Pen Karadeniz dispiritörlüğü, Şişe Cam bayiliği, Asaş, IQ ile yolumuza devam ediyoruz" dedi.

YEPYENİ SİSTEMLER TANITILDI

Her sene TÜYAP İnşaat Fuarı'nda bulunmak istediklerini dile getirerek yeni ürünleri tanıttı ve sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu sene biraz farklılık yapalım, yeni, ürünler getirelim istedik. Bu seneki standımızda, açılır cam tavan, giyotin sistemi, aynı zamanda yeni bir ürünümüz var. Temiz hava sistemi diye. Onu da bu alanda tanıtmak istedik.  Aynı zamanda açılır-kapanır cam tavanımızda var. Bu sistemi cam balkonlarda, kafelerde, konfor istediğiniz her alanda kullanılabilir. Diğer bir ürünümüzde hava temizleme. Yine giyotin sistemimizin üzerine ya da evlerimizde pencerelerimizin üzerine takılan bir ürün. Bu ürün içerdeki hava temizliyor. Yani örnek verecek olursak, kapalı bir ortamda karbondioksit çok birikti. Bunu cihaz algılıyor ve içerdeki karbondioksiti alıp, dışardaki temiz oksijeni içeri veriyor. Tamamen otomasyonlu. Görsel açıdan da şık ve güzel bir tasarımı var. Bir diğer ürünümüzde, oturduğunuz anda kumanda veya telefonunuzla odayı havalandırabiliyorsunuz. 
Otomatik kepenk sistemimiz var. Müşterilerimizin tercihine göre her çeşit mekana uygun ısı yalıtımlı kepenk sistemlerimizi yine yapabiliyoruz. Kepenkler genelde garaj kapılarında tercih edilen bir ürün. Bu sene TÜYAP İnşaat Fuarı'nda standımız çok ilgi gördü."

ELVAN İLHAN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.