Uzun yıllar hasret çektiğimiz Süper Lig'e çıktık çıkmasına ama maalesef kötü başladık üzgünüz...

Sorunlar yönetimsel olabilir, hatalar yapılmış olabilir. 
Sayın Yüksel Yıldırım Başkanımızın eksiklerini takip ve bilgilerimiz doğrultusunda zaman zaman seviyeli bir şekilde zamanlamayı da doğru ve yerinde yaparak Samsunsporumuza zarar gelmeyecek şekilde eleştirmişimdir.  

Yapılan hataların en az bizler kadar Başkan Yıldırım da farkında... Bu takımın ligde kalabilmesi için ne yapılması gerekiyorsa onu yapacaklarından şüphemiz yok.

Yalnız Samsunspor'un düştüğü şu durumda başkana vurun abalıya misali sosyal medya üzerinden saldırmak, hiç hoş değil bu süreçte. 

Önümüzde oynayacağımız Karagümrük maçı bizim için hayati bir karşılaşma. Geliniz buraya odaklanalım birlik beraberlik çağrısı yapalım futbolcu arkadaşlara ve şehrimize.

Ama görüyoruz ki şehrimizde bir İrlandalı terimi gündem olmuş. Birileri şunu dedi, Başkan bunu dedi. Bu durum saf oyalamaktan başka bir şey değildir. 

F.Karagümrük maçı öncesi Samsunspor'un durumu,  entübe olmuş hastadan farkımız yok.  Hastanın fişini çekmek isteyenlerin karşısında olalım. 
Hep beraber nasıl birlik beraberlik olduğumuzu gösterelim. 

Bir gün pişman olacağımız davranış ve söylemleri sarf etmeyelim.

İşimiz zor, kolay değil transfer yasağı aldık. Gönderdiğimiz kiralıklardan da ancak önümüzdeki sezon için faydalanabileceğiz devre arası prosedür gereği bu mümkün değil.

Olmaz diye bir şey yok! Bu takımın düşeceğini de bilsek, Son ana kadar herkes üzerine düşeni yaparsa, olur da bu takımı mucize bir şekilde ligde tutarsak emin olunuz önümüzdeki sezon işimiz daha kolay olur. Çünkü elinde oturmuş bir takım olacak ve sadece takviye transferler yapılır. 

Üç puanlı sistemde iki galibiyet çok şey değiştirir.

Bunun örneğini yine transfer yasağı almış, uzun süre bir arada oynayan Kayserispor küme düşme adayı gösterilirken bugün 3. sırada.

Ben bu takım Süper Lig'e çıksın diye tam 11 yıl bekledim. Hiçbir şey netleşmeden matematiksel düştü denilmeden pes etmeyeceğim! Eminim hiçbir Samsunsporlu da etmeyecektir. 

Sayın başkanımıza nacizane tavsiyem kimseye cevap vermemesi. Madem bu takımın düşmesini isteyen İrlandalılar var başkanımızın söylemine göre, başkanım gerek maç öncesi gerek devre araları girin soyunma odasına gereğini yapın. Soyunma odasında haykıra haykıra siz bu maçı kazanacaksınız, emeklerinizin karşılığı da bu olacaktır demeniz; vaat edeceğiniz primler inanın bu takımı ligde tutacaktır.

Zafer inananların olacak. Biz kenetlenelim birçok takım dökülecek ikinci devre göreceksiniz. Biz kenetlenmeyi becerebilirsek ayakta kalmayı da başaracağız inşallah...

Selametle kalınız...