Ekranlarda salı akşamı ve cuma akşamları reyting rekorları kıran iki dizi Masumlar Apartmanı ve Kırmızı Oda yayından kaldırılıyor. Televizyon ekranın en çok sevilen iki dizisi yeni yayın döneminde reytingleri rekor kırmıştı. Kırmızı Oda ve Masumlar Apartmanı dizilerinin yazarı Gülseeren Budayıcılıoğlu hakkında çıkan iddialar sebebiyle iki dizinin de yayından kaldırılması istendi.

Televizyon ekranın en çok sevilen dizileri konumuna giren Masumlar Apartmanı salı akşamı reyting rekorları kırıyordu. Cuma akşamları reyting rekorları kıran başka bir dizi ise Kırmızı Oda idi. Biri TV8’de biri TRT 1 ekranlarında sezonun en büyük sürprizleri olan iki diziyle birlikte Doğduğun Ev Kaderindir diziside Gülseren Budayıcıoğlu kaleminden çıkmaydı. Hatta sır gibi saklanan yeni projesi yine başka bir kitaptan uyarlama olarak TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya hazırlanıyor. Ancak sosyal medyada her zaman olduğu gibi Gülseren Budayıcıoğlu’da tükettik.

Psikiyatri Merkezleri isyanda!

Gülseren Budayıcıoğlu, çileden çıkartan olay çok popüler olmasıyla birlikte “Çıldıracak seviyeye gelmiş psikologlar” sözleriyle üzerine yürünmesi. Hatta özel hayatında sahibi olduğu Madalyon Psikiyatri Merkezi eski ve yeni çalışanları Gülseren Budayıcıoğlu hakkında ilginç iddialarda bulundu. Özellikle eski çalışanlarıyla oldukça arası bozulan “İş vernin haklı fesih” gibi konularıyla başı çok ağrıyan Gülseren Budayıcıoğlu’nun, şimdi de Psikiyatrinin Canan Karatay’ı diyerek Türk Psikologlar derneğinden bir çok kişi üzerine geliyor. 

Romanları danışanların hikayesi!

Ancak Kırmızı Oda ve Masumlar Apartmanı için tek sorun bunlar değil. Şahsi olarak Gülseren Budaycıoğlu direnebilirdi ünlü olmanın lincisi yese de “Danışanların hikayelerini onlardan izinsiz kullanıp ticari bir ürüne dönüştürme” suçlamasını ünlü psikiyatri kaldıramıyor. Bu sebeple hem TV8’e Kırmızı Oda için hem TRT 1 yönetimine Masumlar Apartmanı yayından kaldıralım isteğinde bulundu. Şan, şöhret bana göre değil diyen Gülseren Budayıcıoğlu istedikleri kadar reyting alsınlar, daha fazla dayanamıyorum açıklaması yaptı.

Acun Ilıcalı devreye girdi!

TRT yönetimi Masumlar Apartmanı yayından kaldırılıyor isteğine henüz yanıt vermezken, devreye Acun Ilıcalı girdi. Acun Ilıcalı, gerçek hayatında çok sevdiği ve bir çok şeyi danıştığı Gülseren Budayıcıoğlu ikna etmeye uğraşıyor. Son karar TRT yönetimi ve Acun Ilıcalı verecek.

Hem Kırmızı Oda final hem Masumlar Apartmanı final kararı televizyon sektöründe başka yapımcılarda Gülseren Budayıcıoğlu üzerine mi oynuyor yorumu yaptırdı.