Çelik Ailesi'nin hayatını kaybeden yakınları için Terme Şehir Stadyumu'nda düzenlediği Kur'an-ı Kerim tilaveti programına Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma yarışması dünya 1.’si ve Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi Baş İmam Hatibi Hafız Ferruh Muştuer, Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma yarışması Türkiye 1.’si ve Büyük Çamlıca Cami Müezzin Kayyımı Hafız Enes Özsoy, 2022 yılı Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma yarışması Türkiye 1.’si Hafız Mustafa Öztürk, ilahiyatçı yazar Abdulaziz Kıranşal, Terme Müftüsü Ömer Ergül ve Terme Pazar Cami İmam Hatibi Hasan Işıtan katıldı. 

SÖYLEŞİDE BULUNDU

Kur'an-ı Kerim tilavetinin akabinde ilahiyatçı yazar Abdulaziz Kıranşal, katılımcılara hayat ve aile ilişkileri hakkında söyleşide bulundu.

"HAFIZLAR DİYARI"

Terme İlçe Müftüsü Ömer Ergül yaptığı konuşmada Terme ilçesinin ‘Hafızlar diyarı’ olarak bilindiğini söyleyerek, “Mübarek Muharrem ayının başlangıcında dünyanın ve Türkiye’nin en değerli sesleri Terme'mizde bir araya geldi. Bu güzel gün de Kur’an tilavetleri ile bizleri mesh eden değerli hocalarımıza ve Çelik ailesi adında düzenlenen programa icabet eden tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz” dedi.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.