Altın ayakkabı ödüllü, Türk Futbolunun efsane ismi, Tanju Çolak yeni sezonda yazıları ve canlı yorumlarıyla Samsun Medya Grubu'nda 

Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu(IIFFHS'ye) göre Dünya Futbolunda Tarihe Geçen '48 Futbol Efsanesinden' birisi olan Samsunspor, Galatasaray, Fenerbahçe gibi önemli takımlarda oynayarak 'Gol Krallığı' yaşamış, 1987-1988 futbol sezonunda 39 gol atarak UEFA Altın Ayakkabı ödülünü alan Samsunlu eski milli futbolcu Tanju Çolak yorumları ve köşe yazılarıyla yeni sezonda Samsun Medya Grubu'nda 'Kralın Köşesi'nde sizlerle buluşuyor.

TFF 1. Lig 6. haftasında Eskişehirspor ile karşılaşan Yılport Samsunspor, Süper Lig yolunda rakibini 1-0'lık skorla mağlup ederek hem altın değerinde bir 3 puanın sahibi oldu hemde Eskişehir deplasmanındaki 32 yıllık kazanamama özlemine son verdi. Tanju Çolak bu galibiyet ile ilgili ''Eskişehirspor bu maça gelene kadar 5 maç yapmış 2 gol atmış 9 gol yemiş. Biz de son İstanbulspor maçındaki yenigimizle 6 attık 5 yedik ve istatistikleri altüst ettik!" ifadelerini kullandı.

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN