Barok Diamond’ın üçüncüsünü düzenlediği birbirinden değerli altın, mücevher ve pırlantaların yeni sahiplerini beklediği ’Mücevher Fırsat Günleri’ başladı.

Barok Diamond tarafından üçüncüsü düzenlenen Altın ve Mücevher Fırsat Günleri başladı. Özel tasarım ve güncel modellerin bulunduğu etkinlik, 1-8 Ekim tarihleri arasında İstanbul Hilton Hotel Kozyatağı’nda devam edecek.

Barok Diamond firma ortağı Corç Akdoğan, taleplerin yoğun olduğunu ve fiyat kategorilerini geniş tuttuklarını söyledi. Akdoğan, "Etkinliğimize gelecek olan müşterilerimiz, tüm ürünlerimize kredi kartına taksit avantajını kullanarak da sahip olabilecekler. Ayrıca tüm alışverişlerde hediye kolyelerimiz var, sürprizlerimiz var" ifadelerini kullandı.

On binlerce ürünü tasarlayıp getirdiklerini ve bir araba fiyatına da ürün bulma imkanının olduğunu vurgulayan Akdoğan, her bütçeye uygun ürünlerin de bulunduğunu ifade etti.

Akdoğan, etkinlik alanında günde 12 saat hizmet verdiklerini belirterek, "Bu etkinliğimiz üçüncüsü. Her bir etkinlik bize tecrübe, her bir tecrübe de bizim kendimizi nasıl yenileyeceğimizi yansıtıyor. Daha önceden etkinliklerimizi 3-4 gün gibi kısa süreli yapıyorduk. Ama şimdi hiç kimse üzülmesin, geniş bir zaman dilimiyle 1-8 Ekim tarihleri arasında Kozyatağı Hilton Hotel’de olacağız" dedi.