AYDIN (İHA) – AK Parti’li Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, ilçede faaliyet gösteren esnafları ziyaret ederek, sorunları yerinde dinledi.

Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, ilçe merkezinde faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti. Sorunlarını dinlediği esnaflarla sohbet eden Başkan Ertürk, “Esnaflarımızın kazanması, ilçemizin kazanması anlamına gelir. İlçemizin kazanması Türkiye’nin kazanmasıdır aynı zamanda. Esnaflarımızı ziyaret ederek onların bir şeye ihtiyaçları var mı bizzat öğrenmek istedim. Esnaflarımız istek ve şikayetlerini dile getiremiyor olabilirler ben ise onları ziyaret ederek gönüllerini alıyorum hem de bizzat dinliyorum" dedi.

Başkan Ertürk, “Yatırımlarımızın ilçe merkez mahallelerimizle birlikte toplam 36 mahallede devam etmesinden dolayı bir yoğunluk yaşıyoruz ancak fırsat buldukça vatandaşlarımın yanında olmaya çalışıyorum. Bugün esnaflarımıza hayırlı işler dilemek istedim ve bundan sonra sık sık bu tür ziyaretlerde bulunacağım ki vatandaşlarımız yanlarında olduklarımızı bilsinler. Yalnız değiller" diyerek esnaf ziyaretini tamamladı.

Ziyareti için Başkan Ertürk’e teşekkür eden esnaflardan Sevkan Tavus, “Başkanımızın, vatandaşlarla arası çok iyidir, kapısı her zaman açıktır. Bu şekilde ziyaret etmesi bizi çok sevindirdi. Sosyal Belediyecilik tam olarak da budur. Vatandaşla bir arada olmaktır" dedi.