TOFAŞ Spor Kulübü'nde Efe Aydan'ın emekliye ayrılmasının ardından başkanlık görevine, aynı zamanda Tofaş'ta 356 Proje Ve İş Geliştirme Direktörlüğü görevini sürdüren, Okan Baş getirildi.
Okan Baş, Tofaş'ın Türk basketbolunda en köklü ekiplerden biri olduğunu belirtirken, "Tofaş Spor Kulübü, yetiştirdiği yıldızlarla Türkiye’de örnek bir model olmuştur. Bu modeli yepyeni projelerle geliştirip daha üst seviyelere taşıyacağız. Basketbol takımımızda da yeni baş antrenörümüz Orhun Ene ile ses getirecek başarılara imza atmayı hedefliyoruz" dedi.
Tofaş’ın Türk sporuna yaptığı katkıların önümüzdeki yıllarda artarak devam edeceğini belirten Baş, "Tofaş Spor Kulübü kurulduğu yıldan bugüne kadar Türk sporu için önemli sporcular yetiştirmeyi misyon edinmiştir. Bu kapsamda çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Spor kulübümüzün lokomotif branşı basketbolda ise bu sezon yeni bir yapılanmaya gittik. Yeni baş antrenörümüz Orhun Ene ile uzun vadede önemli başarılar yakalayacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

FOTOĞRAF