RAMAZAN Bayramı tatilini İstanbul dışında geçirmek isteyenlerin dönüşü yoğunlaşmaya başladı. Trafikte dün akşam saatlerinde başlayan ve gece yarısına kadar süren yoğunluk bugün öğlen saatlerine kadar azaldıktan sonra saat 13.00'ten itibaren yeniden başladı.
İstanbul'u Anadolu'ya bağlayan köprü konumunda olduğu için trafikteki yoğunluk her bayram öncesi ve her bayram tatili bitiminde olduğu gibi TEM ve D-100 Karayolunun Kocaeli geçişinde arttı. Dün saat 17.00 kadar oldukça sakin olan bu yollarda yoğunluk arttı. TEM ve D-100 Karayolu'ndan İstanbul yönüne doğru saat 01.00 kadar çok yoğun  trafik akışı gözlendi. Yalova Topçular'daki İDO'nn Feribot iskelesinde de aynı saatte başlayan yoğunluk gece de devam etti. Bugün saat 13.00 kadar oldukça sakin olan bayram trafiği bir anda hareketlendi. İDO'nun Topçular'daki feribot iskelesinden Gebze Eskihisar'a karşılıklı 19 gemi ile hizmet verilmesine rağmen kuyruklar başladı.
Bu arada yine öğle saatlerinden itibaren TEM ve D-100 Karayolu'nda İstanbul yönüne doğru yoğunluk görülmeye başladı. Bu trafik yoğunluğunun gece geç saatlere kadar sürmesi bekleniyor.

FOTOĞRAFLI