Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, gençlere verdiği futbol sahası sözünü tuttu.
Gençlere sağlıklı gelecek sağlamak, spor yapıp zinde kalmalarına zemin hazırlamak için 1,1 milyon liraya 11 futbol sahası yapmaya başladıklarını vurgulayan Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, "Vatandaşla birlikte olmak, halkın her zaman içinde yer almak için sürekli mahalle gezileri yapıyoruz. Gittiğimiz her yerde gençlerimizle ve çocuklarımızla sohbet ediyor, onları dinliyor, isteklerini yerine getirmek için gayret gösteriyoruz, onları ihmal etmiyoruz. Tabii ki çocuklarımız park ve oyun alanı, gençlerimiz de futbol sahası istiyor" dedi.
Park ve oyun alanı sayısında ciddi artışlar gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, "Gençlerimize futbol sahası sözü vermiştik. Bu sözümüzü yerine getirmek için hemen ihalemizi gerçekleştirdik. Yaklaşık maliyeti 1,1 milyon lira olan 11 futbol sahasını ihale ettik. 11 mahallemizde futbol sahamızın yapımı başladı" diye konuştu.
Başkan Çolakbayrakdar, gençlere basketbol sahası sözü de verdiklerinin altını çizerek, "Ziya Gökalp, Buğdaylı, Alsancak, Mithatpaşa, Beşparmak, Fevzi Çakmak, Zümrüt, Ahi Evran, Beyazşehir 2 ve Yeni Mahalle olmak üzere toplam 11 futbol sahasının inşaatları son aşamaya geldi. Gençlerimizle birlikte bir maç yaparak hizmete açacağız" müjdesiyle sözlerini tamamladı.