Azat YILDIZ/ İZMİR, () - İZMİR'in Karabağlar İlçesi'nde son günlerde artan terör olaylarını protesto eden bir grup HDP İlçe binasına taşlı saldırıda bulundu.
Hakkari'nin Dağlıca Bölgesi'nde ve Iğdır'daki bombalı saldırılar, Türkiye'nin dört bir yanında olduğu gibi İzmir'de de protesto edildi. Karabağlar İlçesi'nde toplanan yaklaşık 200 kişi protesto yürüyüşü sırasında önünden geçtikleri HDP Karabağlar İlçe Binasına taşlı saldırıda bulundu. Binanın camlarını kıran grup, HDP tabelasını söktü. Grup daha sonra bölgeden uzaklaşmaya başladı. 
Olay ilişkin bilgilerin sosyal medya üzerinden paylaşılması üzerine bu kez HDP'liler İlçe binası önünde toplandı. Polis ekipleri toplanan HDP'lilere müdahale edip bölgeden uzaklaştırmak istedi. Yaşanan arbede sırasında bir grup polise havai fişek attı. Olay anında partililerin arasından geçen taksi şoförü darp edildi. İsmi açıklanmayan taksici karakola giderek saldırganlar hakkında suç duyurusunda bulundu. Çevik kuvvet ekibinin gönderilmesinin ardından bütün gruplar dağıldı.

FOTOĞRAFLI