SAMSUN (AA) - AK Parti Kavak İlçe Teşkilatı'nda Kurban Bayramı nedeni ile bayramlaşma programı düzenlendi.

Bayramlaşmaya, AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Bülent Yüksel, eski AK Parti Samsun Milletvekili Mehmet Kurt, belediye meclis üyeleri KADEF Genel Başkanı Dr. Yılmaz Karagöz ve partililer katıldı.

Kurt, yaptığı açıklamada, Müslüman aleminin mübarek Kurban Bayramı'nın hayırlara vesile olmasını dileyerek, terör örgütü PKK'nın saldırıları sonucu şehit olanlara Allah'tan rahmet, ailelerine sabır, yaralı ve gazilere de acil şifalar diledi.

AK Partinin 13 yıldır tek başına iktidar olduğu dönemdeki hizmetlerini hatırlatan Kurt, ülkenin güçlü olabilmesi için AK Parti'ye ihtiyacı olduğunu söyledi.

Kurt, 1 Kasım'da yapılacak genel seçimlere işaret ederek, "7 Haziran'da yapılan seçimlerde AK Parti olarak Kavak ilçemizden en fazla oyu aldık. Memnun kaldım. Ama bu yetmez memleketimizin daha güçlenmesi, AK Parti'nin tek başına iktidara gelebilmesi için daha çok çalışmalıyız. AK Parti'nin 13 yılda yaptığı hizmetleri çevremize anlatmalıyız. Akrabalarımızın, tanıdıklarımızın oylarını AK Parti'de toplamalıyız" dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Bülent Yüksel ise Kavak ilçesinin 91 mahallesinde geceli gündüzlü çalışarak, çalınmadık kapı bırakmayacaklarını, Ramazan Bayramında, Kurban Bayramı'nda olduğu gibi 1 Kasım gününü de alışılan bir bayram yapacaklarını söyledi.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "1 Kasım seçimlerinde hepimize görev düşüyor. 'Hastayım, rahatsızım, sağlığım iyi değil' demeyeceğiz. AK Parti'nin tek başına iktidara gelmesi için tüm imkanlarımızı kullanacağız" diye konuştu.