KARŞIYAKA yönetimi, son dönemde sosyal medyada çıkan kulüp ödemeleri ve yeni üye alımlarıyla ilgili açıklamada bulundu, tüzük kongresini de ekim ayının sonuna erteledi.
Kulübün 3 aylık bilançosunun yönetimin açıklık ilkesi gereği önümüzdeki günlerde yayınlanacağını belirten yönetimin yazılı açıklamasında şu bilgiler yer aldı:
"Bütçe planlaması, özellikle borçlu kurumların nakit akışını düzenlemek, kaynakları verimli kullanmak ve mali disiplin için yapılan standart bir uygulamadır. Makbuz değil taslak ödeme planı niteliğindedir. Gerçekleşen reel ödemeler, resmi muhasebe kayıtlarında her üyemize açıktır."
Yaklaşık 4000 üyesi bulunan Karşıyaka'da mayıs ayındaki son kongre öncesi başvuru yapanlarla birlikte son dönemde 160 kişinin kulübe üye olduğu öğrenildi. Yönetim açıklamada üye kayıtları ve tüzük kongresiyle ilgili olarak şöyle denildi:
"Tüzüğümüze göre üye olabilme koşullarını taşıyan herkes üyelik için müracaat edebilmekte ve kabulü yapılmaktadır. Yeni üye olmak isteyenlere fırsat ve zaman yaratma amacıyla 6 Ekim olan tüzük kongresi tarihimizi ekim ayının 20'sinden sonraki bir tarihe erteliyoruz. Tüzük kongresine kadar 30 Eylül'e kadar üyelik başvuruları kabul edilecektir."
ŞEHİTLERİ UNUTLADILAR
PTT 1'inci Ligi'nde Boluspor deplasmanına hazırlanan Karşıyaka, Hakkari Dağlıca'daki terör saldırısında şehit olan 16 askerimizi unutmadı. Yeşil kırmızılılar, Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nde dün akşam yapılan antrenmana siyah tişörtlerle çıktı. Karşıyakalı futbolcular ve teknik heyet, çalışmadan önce ay-yıldızlı bayrağımızı açarak fotoğraf çektirdi.

FOTOĞRAFLI